Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milli İrade Platformu İYC ev sahipliğinde toplandı

SİYASET 03.07.2021 - 13:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Milli İrade Platformu İYC ev sahipliğinde toplandı

Nevşehir Milli İrade Platformu İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube başkanlığı ev sahipliğinde toplandı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Milli İrade Platformu İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube başkanlığı ev sahipliğinde toplandı.     AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Yücel Menekşe ve Mustafa Açıkgöz, Milli İrade Platformu Başkanı ve İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir, Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı ve İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Memur-Sen İl Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Çiftci, Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, Semerkand Buhara İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Feralan, Alemdar İmam Hatipliler Derneği Başkanı Fatih Yakut, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, Hak-İş Sendikası İl Başkanı M. Fatih Mutlu, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Feridun Özdemir, TÜGVA İl Başkanı Selçuk Cingitaş, Büro Memur-sen Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Kahraman, İHH İl Temsilcisi Baki Öncel, Hasan Emmi Türbesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Atilla Uğur, Enderun Eğitim Vakfı Genel Başkanı Mustafa Mustafa Aydoğdu da toplantıya katılan isimler arasındaydı.   Yapılan toplantıda Nevşehir ve ülke gündemini yakından ilgilendiren konular istişare edildi.  Kararlar alındı. Bundan böyle her üç ayda bir bu istişareler devam edecek. Şehrin içme suyu,  Karasoku kentsel dönüşüm çalışmaları, kuzey çevre yolu, külliye camii, kurşunlu caminin restorasyonun ardından yeniden ibadete açılması, şehir içi alt yapı ve yol çalışmaları gibi pek çok konuda karşılıklı istişareler ve talepler dile getirildi.   Nevşehir Milli Platformu Başkanı Mustafa Özdemir, toplantıya katıldıkları için başta İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe, İl Genel Meclisi Başkanı Dinç ile Belediye Başkanı Mehmet Savran'a ve platform üyesi dernek ve vakıf başkanlarına teşekkür etti.      
Nevşehir Milli İrade Platformu İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube başkanlığı ev sahipliğinde toplandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Milli İrade Platformu İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube başkanlığı ev sahipliğinde toplandı.  

 

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Yücel Menekşe ve Mustafa Açıkgöz, Milli İrade Platformu Başkanı ve İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir, Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı ve İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Memur-Sen İl Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Çiftci, Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, Semerkand Buhara İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Feralan, Alemdar İmam Hatipliler Derneği Başkanı Fatih Yakut, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, Hak-İş Sendikası İl Başkanı M. Fatih Mutlu, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Feridun Özdemir, TÜGVA İl Başkanı Selçuk Cingitaş, Büro Memur-sen Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Kahraman, İHH İl Temsilcisi Baki Öncel, Hasan Emmi Türbesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Atilla Uğur, Enderun Eğitim Vakfı Genel Başkanı Mustafa Mustafa Aydoğdu da toplantıya katılan isimler arasındaydı.

 

Yapılan toplantıda Nevşehir ve ülke gündemini yakından ilgilendiren konular istişare edildi.  Kararlar alındı. Bundan böyle her üç ayda bir bu istişareler devam edecek. Şehrin içme suyu,  Karasoku kentsel dönüşüm çalışmaları, kuzey çevre yolu, külliye camii, kurşunlu caminin restorasyonun ardından yeniden ibadete açılması, şehir içi alt yapı ve yol çalışmaları gibi pek çok konuda karşılıklı istişareler ve talepler dile getirildi.

 

Nevşehir Milli Platformu Başkanı Mustafa Özdemir, toplantıya katıldıkları için başta İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe, İl Genel Meclisi Başkanı Dinç ile Belediye Başkanı Mehmet Savran'a ve platform üyesi dernek ve vakıf başkanlarına teşekkür etti.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.