Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Motorine zam, LPG'ye indirim geliyor

TÜRKİYE GÜNDEMİ 05.05.2022 - 15:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Motorine zam, LPG'ye indirim geliyor

Brent petroldeki artış nedeniyle motorine bir zam daha gelmesi bekleniyor. 5
  İstanbul'da benzinin litresi 20 lira 33 kuruştan satılırken motorin fiyatı ise 22 lira 07 kuruştan alıcı buluyor. Brent petroldaki dalgalanmaların ardından bayram dönüşü motorine zam gelmesi bekleniyor. Buna göre motorinin litre fiyatına 32 kuruşluk zam gelmesi bekleniyor. LPG'de de indirim beklentisi var.   Motorine zam, LPG’ye indirim   NTV'nin aktardığı habere göre LPG otogaza yarından itibaren 98 kuruşluk bir indirim geliyor. Akaryakıt fiyatlarında gece yarısından itibaren değişim söz konusu olacak. Benzine herhangi bir zam gelmeyecek.
Brent petroldeki artış nedeniyle motorine bir zam daha gelmesi bekleniyor. 5

 

İstanbul'da benzinin litresi 20 lira 33 kuruştan satılırken motorin fiyatı ise 22 lira 07 kuruştan alıcı buluyor. Brent petroldaki dalgalanmaların ardından bayram dönüşü motorine zam gelmesi bekleniyor. Buna göre motorinin litre fiyatına 32 kuruşluk zam gelmesi bekleniyor. LPG'de de indirim beklentisi var.

 

Motorine zam, LPG’ye indirim

 

NTV'nin aktardığı habere göre LPG otogaza yarından itibaren 98 kuruşluk bir indirim geliyor. Akaryakıt fiyatlarında gece yarısından itibaren değişim söz konusu olacak. Benzine herhangi bir zam gelmeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.