Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Muhtarlar Çalıştay ve İstişare toplantısı bu kez merkezde yapıldı

NEVŞEHİR 10.11.2021 - 12:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Muhtarlar Çalıştay ve İstişare toplantısı bu kez merkezde yapıldı

Sosyal uyuma yönelik yerel düzeyde bilgilendirme amacıyla Muhtarlar Çalıştay ve İstişare Toplantısı Merkez ilçede Vali Yardımcısı Osman Güven, köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla düzenlendi.
    NEVŞEHİR(MHA) Sosyal uyuma yönelik yerel düzeyde bilgilendirme amacıyla Muhtarlar Çalıştay ve İstişare Toplantısı Merkez ilçede Vali Yardımcısı Osman Güven, köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla düzenlendi.  Göç İdaresi İl Müdürlüğü tarafından yabancılar hakkında bilgilendirme sunumu yapılarak Büyüksün Türkiye, Aslında videoları izletildi.  İl Müdürü Akif Doksar, toplumun huzurunu ve güvenliğini bozan yabancılar hakkında adli işlemler sonrası sınır dışı işlemlerinin gerçekleştirileceğini belirterek yabancıların ev sahibi topluma uyum sağlamalarının önemini belirtti.  Vali Yardımcısı Osman Güven, misafirperver toplum olarak yabancılara yardımsever yaklaştığımızı uyumlarının sağlanması için gerekli çalışmalar yapıldığını ifade etti. Toplantının son oturumu olan istişare bölümünde, mahallelerdeki sosyal uyum düzeyi, karşılaşılan sorunlar ve muhtarlarımızın önerileri konuşuldu.  
Sosyal uyuma yönelik yerel düzeyde bilgilendirme amacıyla Muhtarlar Çalıştay ve İstişare Toplantısı Merkez ilçede Vali Yardımcısı Osman Güven, köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla düzenlendi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Sosyal uyuma yönelik yerel düzeyde bilgilendirme amacıyla Muhtarlar Çalıştay ve İstişare Toplantısı Merkez ilçede Vali Yardımcısı Osman Güven, köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla düzenlendi. 

Göç İdaresi İl Müdürlüğü tarafından yabancılar hakkında bilgilendirme sunumu yapılarak Büyüksün Türkiye, Aslında videoları izletildi. 

İl Müdürü Akif Doksar, toplumun huzurunu ve güvenliğini bozan yabancılar hakkında adli işlemler sonrası sınır dışı işlemlerinin gerçekleştirileceğini belirterek yabancıların ev sahibi topluma uyum sağlamalarının önemini belirtti. 

Vali Yardımcısı Osman Güven, misafirperver toplum olarak yabancılara yardımsever yaklaştığımızı uyumlarının sağlanması için gerekli çalışmalar yapıldığını ifade etti. Toplantının son oturumu olan istişare bölümünde, mahallelerdeki sosyal uyum düzeyi, karşılaşılan sorunlar ve muhtarlarımızın önerileri konuşuldu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.