Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Muhtarlar çalıştayı Kozaklı ilçesinde düzenlendi

İLÇELER 13.10.2021 - 13:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Muhtarlar çalıştayı Kozaklı ilçesinde düzenlendi

Sosyal uyuma yönelik yerel düzeyde her ilçede düzenlenecek olan Muhtarlar Çalıştay ve İstişare Toplantısı Kozaklı ilçesinde düzenlendi.
    NEVŞEHİR(MHA) Sosyal uyuma yönelik yerel düzeyde her ilçede düzenlenecek olan Muhtarlar Çalıştay ve İstişare Toplantısı Kozaklı ilçesinde düzenlendi.    Kozaklı Kaymakamı Metehan Toy’un açılış konuşmalarını yaptığı çalıştay da geçici Koruma Kapsamındaki Suriyelilerin Hak ve Yükümlülükleri, Doğru Bilinen Yanlışlar, Uluslararası Koruma ve İkamet Hakkında Bilgilendirme ve İstatistiki veriler ile ilgili sunum yapılarak köy ve mahalle muhtarları bilgilendirildi.Göç İdaresi Genel Müdürlüğünce hazırlanan Büyüksün Türkiye, Aslında videoları izletilerek akabinde Muhtarlarla sosyal uyumda yaşanan sıkıntılar ve çözümleri üzerine konuşuldu.   Kozaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ziyaret edilerek İl Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan Nevşehir’de Yaşayan Yabancılar ve Yabancılar İçin Kent Rehberi takdim edildi. Yabancıların adli suça karışma oranları, adli ve idari işlemler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.   İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Özgür Gözen ile birlikte ilçede ikamet eden Suriye uyruklu iki aileye hasbihal etmek, ihtiyacı oldukları kamu hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve devletin şefkatli elinin her zaman yanlarında olduğu htirmek amacı ile hane ziyareti gerçekleştirilerek Muyu Okul Çantası, su matarası, maske ve bere hediye edildi.
Sosyal uyuma yönelik yerel düzeyde her ilçede düzenlenecek olan Muhtarlar Çalıştay ve İstişare Toplantısı Kozaklı ilçesinde düzenlendi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Sosyal uyuma yönelik yerel düzeyde her ilçede düzenlenecek olan Muhtarlar Çalıştay ve İstişare Toplantısı Kozaklı ilçesinde düzenlendi. 

 

Kozaklı Kaymakamı Metehan Toy’un açılış konuşmalarını yaptığı çalıştay da geçici Koruma Kapsamındaki Suriyelilerin Hak ve Yükümlülükleri, Doğru Bilinen Yanlışlar, Uluslararası Koruma ve İkamet Hakkında Bilgilendirme ve İstatistiki veriler ile ilgili sunum yapılarak köy ve mahalle muhtarları bilgilendirildi.Göç İdaresi Genel Müdürlüğünce hazırlanan Büyüksün Türkiye, Aslında videoları izletilerek akabinde Muhtarlarla sosyal uyumda yaşanan sıkıntılar ve çözümleri üzerine konuşuldu.

 

Kozaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ziyaret edilerek İl Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan Nevşehir’de Yaşayan Yabancılar ve Yabancılar İçin Kent Rehberi takdim edildi. Yabancıların adli suça karışma oranları, adli ve idari işlemler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Özgür Gözen ile birlikte ilçede ikamet eden Suriye uyruklu iki aileye hasbihal etmek, ihtiyacı oldukları kamu hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve devletin şefkatli elinin her zaman yanlarında olduğu htirmek amacı ile hane ziyareti gerçekleştirilerek Muyu Okul Çantası, su matarası, maske ve bere hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.