Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Muhtarlar Günü Nevşehir'de de kutlanacak

NEVŞEHİR 18.10.2021 - 11:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Muhtarlar Günü Nevşehir'de de kutlanacak

Tüm yurt genelinde olduğu gibi 19 Ekim Muhtarlar Günü Nevşehir'de de kutlanacak.
    NEVŞEHİR(MHA) Tüm yurt genelinde olduğu gibi 19 Ekim Muhtarlar Günü Nevşehir'de de kutlanacak.    19 Ekim Salı günü Nevşehir hükümet konağı önünde yapılacak olan törende Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ve beraberindeki muhtarlarca Atatürk anıtına çelenk konulacak. İstiklal marşımızın okunmasının ardından saygı duruşu gerçekleştirilecek.    Günün anlam ve önemini içeren konuşmayı Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık yapacak.    Buradaki törenin ardından Başkan Altınışık öncülüğündeki heyet Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'i makamında ziyaret ederken, Vali Becel'de muhtarlar derneği başkanlığını ziyaret edecek.   
Tüm yurt genelinde olduğu gibi 19 Ekim Muhtarlar Günü Nevşehir'de de kutlanacak.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Tüm yurt genelinde olduğu gibi 19 Ekim Muhtarlar Günü Nevşehir'de de kutlanacak. 

 

19 Ekim Salı günü Nevşehir hükümet konağı önünde yapılacak olan törende Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ve beraberindeki muhtarlarca Atatürk anıtına çelenk konulacak. İstiklal marşımızın okunmasının ardından saygı duruşu gerçekleştirilecek. 

 

Günün anlam ve önemini içeren konuşmayı Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık yapacak. 

 

Buradaki törenin ardından Başkan Altınışık öncülüğündeki heyet Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'i makamında ziyaret ederken, Vali Becel'de muhtarlar derneği başkanlığını ziyaret edecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.