Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mustafa Efe ilk kulak ameliyatını ABD’de oldu

GÜNCEL 20.03.2021 - 11:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Mustafa Efe ilk kulak ameliyatını ABD’de oldu

Nevşehir’de yaşayan 4 buçuk yaşındaki Mustafa Efe Özcan ilk kulak ameliyatını dün gece Amerika’da oldu.
  Nevşehir'de yaşayan 4 buçuk yaşındaki Mustafa Efe Özcan, kulak kanalı, kulak deliği ve dış kulağı olmadan dünyaya gelen tedavisi için sosyal medya üzerinden bağış kampanyası başlatan aile ABD’ye gitti. Dün akşam Mustafa Efe ABD’de bulunan hastanede ilk kulak için ameliyatı oldu. Baba Aşir Özcan kulak ameliyatının başarılı geçtiğini ifade ederken Allah izin verirse hayırseverler sayesinde oğlumuz Mustafa Efe ikinci kulağına da kavuşacak dedi.   Funda ve Aşir Özcan çiftinin oğullarının kulaklarına kavuşması için başlattığı kampanya devam ederken ikinci kulak için çok az bir miktarın kaldığını belirtti.   Haydi Nevşehir Mustafa Efe kulaklarına kavuşması için sizlerin desteğini bekliyor.
Nevşehir’de yaşayan 4 buçuk yaşındaki Mustafa Efe Özcan ilk kulak ameliyatını dün gece Amerika’da oldu.

 

Nevşehir'de yaşayan 4 buçuk yaşındaki Mustafa Efe Özcan, kulak kanalı, kulak deliği ve dış kulağı olmadan dünyaya gelen tedavisi için sosyal medya üzerinden bağış kampanyası başlatan aile ABD’ye gitti. Dün akşam Mustafa Efe ABD’de bulunan hastanede ilk kulak için ameliyatı oldu. Baba Aşir Özcan kulak ameliyatının başarılı geçtiğini ifade ederken Allah izin verirse hayırseverler sayesinde oğlumuz Mustafa Efe ikinci kulağına da kavuşacak dedi.

 

Funda ve Aşir Özcan çiftinin oğullarının kulaklarına kavuşması için başlattığı kampanya devam ederken ikinci kulak için çok az bir miktarın kaldığını belirtti.

 

Haydi Nevşehir Mustafa Efe kulaklarına kavuşması için sizlerin desteğini bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.