Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mustafa Sarıgül, Nevşehir’e geliyor

SİYASET 02.11.2021 - 14:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Mustafa Sarıgül, Nevşehir’e geliyor

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 5 Kasım Cuma günü Nevşehir’e geliyor.
  Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarılgül 5 Kasım Cuma günü Nevşehir’e gelecek. Sarıgül, Nevşehir ziyareti kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulunacak ve Alibey Camiinde Cuma namazını kılacak.   TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Cuma namazı sonrasında çarşı merkezinde esnaf ziyaretleri yapmasının yanı sıra basın açıklaması da yapacağı öğrenildi.
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 5 Kasım Cuma günü Nevşehir’e geliyor.

 

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarılgül 5 Kasım Cuma günü Nevşehir’e gelecek. Sarıgül, Nevşehir ziyareti kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulunacak ve Alibey Camiinde Cuma namazını kılacak.

 

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Cuma namazı sonrasında çarşı merkezinde esnaf ziyaretleri yapmasının yanı sıra basın açıklaması da yapacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.