Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mutlu bireylerin okulundan mutlu evlere

EĞİTİM 20.08.2021 - 11:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Mutlu bireylerin okulundan mutlu evlere

Kardelen Eğitim Kurumlarından 2021-2022 eğitim öğretim sezonuna anlamlı başlangıç.
  Kardelen Eğitim Kurumlarından  2021-2022 eğitim öğretim sezonuna anlamlı başlangıç. Mutu bireylerin okulu kardelen koleji hazırladığı çiçekleri öğrencilerine vererek yeni eğitim döneminin açılışını simgeleştirdi.                                                                   Yapılan açıklamada başarının sevgiden ve mutluluktan geçtiğine inandıklarını söyleyen Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Burhan Kaynar; “ Evlatlarınız bizlere emanettir bu emanete en güzel şekilde sahip çıkarak yarının gençlerini, ülkemizin geleceğini en iyi şekilde yetiştireceğiz. Biliyoruz ki onlar sizin “çiçekleriniz”  ve bizlere emanet ettiniz, bizde sizlere bir çiçek göndererek bunun farkında olduğumuzu anlatmak istedik.” Dedi.
Kardelen Eğitim Kurumlarından 2021-2022 eğitim öğretim sezonuna anlamlı başlangıç.

 

Kardelen Eğitim Kurumlarından  2021-2022 eğitim öğretim sezonuna anlamlı başlangıç. Mutu bireylerin okulu kardelen koleji hazırladığı çiçekleri öğrencilerine vererek yeni eğitim döneminin açılışını simgeleştirdi.

 

                                                               
Yapılan açıklamada başarının sevgiden ve mutluluktan geçtiğine inandıklarını söyleyen Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Burhan Kaynar; “ Evlatlarınız bizlere emanettir bu emanete en güzel şekilde sahip çıkarak yarının gençlerini, ülkemizin geleceğini en iyi şekilde yetiştireceğiz. Biliyoruz ki onlar sizin “çiçekleriniz”  ve bizlere emanet ettiniz, bizde sizlere bir çiçek göndererek bunun farkında olduğumuzu anlatmak istedik.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.