Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEMS Restoran Kafe hizmete açılıyor

NEVŞEHİR 30.05.2021 - 22:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

NEMS Restoran Kafe hizmete açılıyor

Nevşehir yeni normalleşme ile birlikte yeni bir restoran kafeye kavuşuyor.
  Nissara AVM’de hizmet vermekte olan Kocatepe Kahve evi yeni ismi olan NEMS Restoran kafe olarak hizmet vermeye başlıyor. Mustafa Çiçekli yönetimindeki Kocatepe Kahve evi yeni normalleşme ile birlikte NEMS restoran kafe olarak hizmet verecek. Kafe ve restoranların kapalı olduğu zaman diliminde yenilenen iç dekoru, güler yüzlü personelleri ile koronavirüs ile mücadele kapsamında hizmet vermeye hazırlanan NEMS restoran kafe Nevşehir’in vazgeçilmez mekanlarının başında olacak.   NEMS Restoran Kafe İşletmecisi Mustafa Çiçekli, “ Koronavirüs ile mücadele kapsamında yeni normalleşme süreci ile birlikte daha önce Kocatepe Kahve evi olarak hizmet vermiş olduğumuz işletmemiz NEMS Restoran ve kafe olarak hizmet verecek. Yenilenen iç dekorunun yanı sıra nezih bir ortamda aileniz, arkadaşlarınız ile birlikte sizleri NEMS restoran ve kafemize bekliyoruz” dedi.  
Nevşehir yeni normalleşme ile birlikte yeni bir restoran kafeye kavuşuyor.

 

Nissara AVM’de hizmet vermekte olan Kocatepe Kahve evi yeni ismi olan NEMS Restoran kafe olarak hizmet vermeye başlıyor. Mustafa Çiçekli yönetimindeki Kocatepe Kahve evi yeni normalleşme ile birlikte NEMS restoran kafe olarak hizmet verecek. Kafe ve restoranların kapalı olduğu zaman diliminde yenilenen iç dekoru, güler yüzlü personelleri ile koronavirüs ile mücadele kapsamında hizmet vermeye hazırlanan NEMS restoran kafe Nevşehir’in vazgeçilmez mekanlarının başında olacak.

 

NEMS Restoran Kafe İşletmecisi Mustafa Çiçekli, “ Koronavirüs ile mücadele kapsamında yeni normalleşme süreci ile birlikte daha önce Kocatepe Kahve evi olarak hizmet vermiş olduğumuz işletmemiz NEMS Restoran ve kafe olarak hizmet verecek. Yenilenen iç dekorunun yanı sıra nezih bir ortamda aileniz, arkadaşlarınız ile birlikte sizleri NEMS restoran ve kafemize bekliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.