MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Avrupa'da

EĞİTİM 10.06.2021 - 12:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Avrupa'da

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Dijital-ıc” isimli Erasmus projesi, Polonya Ulusal Ajans tarafından kabul edildi.
  Avrupa Birliği Erasmus Programı Stratejik Ortaklık projeleri kapsamında hazırlamış oldukları 2020-1-PL01-KA226-SCH-096040 Kod ve "Digital - Ict" isimli proje Polonya Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir. 2 yıl süreli proje 30 Haziran 2021 de başlayacaktır. Öğrenci ve öğretmenlerin Digital yeterliliklerini geliştirmek üzerine hazırladıkları projede öğretmen ve öğrenci eğitimlerini içermektedir.   Proje kapsamında hem Polonya-Yunanistan-Romanya'dan öğrencileri misafir edecek hem de bu ülkelerde öğrenci ve öğretmelerimizle  eğitimlere katılacaklar.   Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak Okul Müdürü Fatma Güneş  ve öğretmenleri tebrik ederiz.
Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Dijital-ıc” isimli Erasmus projesi, Polonya Ulusal Ajans tarafından kabul edildi.

 

Avrupa Birliği Erasmus Programı Stratejik Ortaklık projeleri kapsamında hazırlamış oldukları 2020-1-PL01-KA226-SCH-096040 Kod ve "Digital - Ict" isimli proje Polonya Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir. 2 yıl süreli proje 30 Haziran 2021 de başlayacaktır. Öğrenci ve öğretmenlerin Digital yeterliliklerini geliştirmek üzerine hazırladıkları projede öğretmen ve öğrenci eğitimlerini içermektedir.

 

Proje kapsamında hem Polonya-Yunanistan-Romanya'dan öğrencileri misafir edecek hem de bu ülkelerde öğrenci ve öğretmelerimizle  eğitimlere katılacaklar.

 

Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak Okul Müdürü Fatma Güneş  ve öğretmenleri tebrik ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.