MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NESİAD’tan Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’e ziyaret

GÜNCEL 24.06.2022 - 20:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

NESİAD’tan Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’e ziyaret

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş ve yönetimi Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’i ziyaret etti.
Tarım ve Orman Bakanlığı'na Bakan Yardımcısı olarak atanan Ebubekir Gizligider'e NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş ve beraberindeki NESİAD Heyeti Olarak Mehmet Kahraman, Mehmet Samet Kafalı, Abdullah Kahveci, Hamdi Dinler, Yüksel Gizligider, Fatih Altuntakan bakanlıktaki makamında ziyaret ederek  hayırlı olsun dileklerinde bulundular.  Ziyarette Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de yer aldı. Tarım ve Orman Bakanlığında, sektörel sorun ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunularken.    NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, "Nevşehir Sanayici Ve İş İnsanları Derneği olarak Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığına atanan Sn. Ebubekir Gizligider'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Göstermiş oldukları ilgi ve alakaya Sn. Ebubekir Gizligider'e teşekkür ederiz" dedi.    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tarım ve Orman Bakanı Yardımcısı  Ebubekir Gizligider, "Değerli NESİAD heyetine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Başarıların devamını diliyorum" dedi.
NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş ve yönetimi Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’i ziyaret etti.

Tarım ve Orman Bakanlığı'na Bakan Yardımcısı olarak atanan Ebubekir Gizligider'e NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş ve beraberindeki NESİAD Heyeti Olarak Mehmet Kahraman, Mehmet Samet Kafalı, Abdullah Kahveci, Hamdi Dinler, Yüksel Gizligider, Fatih Altuntakan bakanlıktaki makamında ziyaret ederek  hayırlı olsun dileklerinde bulundular. 


Ziyarette Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de yer aldı. Tarım ve Orman Bakanlığında, sektörel sorun ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunularken. 

 

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, "Nevşehir Sanayici Ve İş İnsanları Derneği olarak Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığına atanan Sn. Ebubekir Gizligider'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Göstermiş oldukları ilgi ve alakaya Sn. Ebubekir Gizligider'e teşekkür ederiz" dedi. 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tarım ve Orman Bakanı Yardımcısı  Ebubekir Gizligider, "Değerli NESİAD heyetine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Başarıların devamını diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.