MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir 3 gün boyunca sisli havanın etkisi altında olacak

GÜNCEL 16.11.2021 - 07:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir 3 gün boyunca sisli havanın etkisi altında olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyredecek.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de bugünden itibaren üç gün boyunca sisli bir hava beklenirken hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyredecek. Nevşehir’de bugün en düşük hava sıcaklığı -1 derece olması tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığı ise 9 derece olması tahmin ediliyor.   17 Kasım Çarşamba günü Nevşehir’de sisli hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 0 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 11 derece olması tahmin ediliyor.   18 Kasım Perşembe günü sisli hava devam edecek ve günün en düşük hava sıcaklığı 1 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 12 derece olması tahmin ediliyor.   19 Kasım Cuma günü sisli hava yerini parçalı bulutlu bir havaya bırakacak. Günün en düşük hava sıcaklığı 2 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 10 derece olması tahmin ediliyor.   20 Kasım Cumartesi günü ise Nevşehir’de hafif yağmurlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 2 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 7 derece olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyredecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de bugünden itibaren üç gün boyunca sisli bir hava beklenirken hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyredecek. Nevşehir’de bugün en düşük hava sıcaklığı -1 derece olması tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığı ise 9 derece olması tahmin ediliyor.

 

17 Kasım Çarşamba günü Nevşehir’de sisli hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 0 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 11 derece olması tahmin ediliyor.

 

18 Kasım Perşembe günü sisli hava devam edecek ve günün en düşük hava sıcaklığı 1 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 12 derece olması tahmin ediliyor.

 

19 Kasım Cuma günü sisli hava yerini parçalı bulutlu bir havaya bırakacak. Günün en düşük hava sıcaklığı 2 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 10 derece olması tahmin ediliyor.

 

20 Kasım Cumartesi günü ise Nevşehir’de hafif yağmurlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 2 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 7 derece olması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.