MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir bayram tatilinde Gülşehir'e akın etti

NEVŞEHİR 26.07.2021 - 10:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir bayram tatilinde Gülşehir'e akın etti

Nevşehir 9 günlük kurban bayramı tatilinde adeta Gülşehir'e akın etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir 9 günlük kurban bayramı tatilinde adeta Gülşehir'e akın etti.   Bakımsızlık ve Kızılırmak'ta zaman zaman suların yükselmesi gibi nedenlerle vatandaşın tercih etmez hale geldiği Sadabad parkında yapılan yeni düzenlemelerle birlikte yeniden bölgenin en önemli sayfiye alanlarından biri haline gelen Sadabad parkı kurban bayramı tatilini dinlenerek, eğlenerek, aileleriyle birlikte mangal keyfi yapmak isteyenlerin akınına uğradı.    Gülşehir Belediyesi zabıtasının gerekli denetimlerde de bulunduğu Gülşehir Sadabad parkında yeniden faaliyetine başlayan oyun parkı da yoğun ilgi gördü.     Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi'nin seçim dönemi vaatlerinden biri de olan Sadabad Parkının yeniden bölgenin en önemli sayfiye alanı haline getirilmesi konusundaki sözünü yerine getirdiği gözlenen Sadabad Parkı anlaşılan o ki, yaz aylarının yine en gözde mekanlarından biri olacak.    
Nevşehir 9 günlük kurban bayramı tatilinde adeta Gülşehir'e akın etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir 9 günlük kurban bayramı tatilinde adeta Gülşehir'e akın etti.  

Bakımsızlık ve Kızılırmak'ta zaman zaman suların yükselmesi gibi nedenlerle vatandaşın tercih etmez hale geldiği Sadabad parkında yapılan yeni düzenlemelerle birlikte yeniden bölgenin en önemli sayfiye alanlarından biri haline gelen Sadabad parkı kurban bayramı tatilini dinlenerek, eğlenerek, aileleriyle birlikte mangal keyfi yapmak isteyenlerin akınına uğradı. 

 

Gülşehir Belediyesi zabıtasının gerekli denetimlerde de bulunduğu Gülşehir Sadabad parkında yeniden faaliyetine başlayan oyun parkı da yoğun ilgi gördü.  

 

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi'nin seçim dönemi vaatlerinden biri de olan Sadabad Parkının yeniden bölgenin en önemli sayfiye alanı haline getirilmesi konusundaki sözünü yerine getirdiği gözlenen Sadabad Parkı anlaşılan o ki, yaz aylarının yine en gözde mekanlarından biri olacak.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.