Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi Kültür Sanat web sitesi yayında

KÜLTÜR-SANAT 05.02.2020 - 13:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyesi Kültür Sanat web sitesi yayında

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen tüm kültür ve sanat etkinliklerine ait bilgileri içeren web sitesi hizmete sunuldu.
  Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen tüm kültür ve sanat etkinliklerine ait bilgileri içeren web sitesi hizmete sunuldu. Site sayesinde bundan böyle Nevşehirliler kentteki kültür sanat etkinliklerinden anında haberdar olacak.   Nevşehir Belediyesi, düzenlediği etkinlikler hakkında sanatseverleri daha hızlı ve etkin haberdar etmek için “http://kultursanat.nevsehir.bel.tr” web sitesini hayata geçirdi. Nevşehir Belediyesi’nin ihtiyaç duyduğu tüm yazılımları kendi bünyesinde çözüme kavuşturan, Nevşehir Belediyesi Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanan web sitesi sayesinde Nevşehirliler nerede, ne zaman, hangi etkinliklerin olduğunu önceden öğrenebilecek.   Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nin yanı sıra farklı mekanlarda gerçekleştirilecek konser, tiyatro, sergi, film gösterimi, fuar, festival gibi etkinliklerin yer, tarih, saat ve bilet bilgilerinin yer aldığı sitede ayrıca etkinlikler hakkında detaylı bilgiye de ulaşmak mümkün.   Gerçekleştirilen etkinliklerle ilgili fotoğraf galerilerinin de yer aldığı site bundan böyle şehirdeki kültür ve sanat etkinliklerini takip etmek isteyen sanatseverlerin en önemli ajandası olacak
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen tüm kültür ve sanat etkinliklerine ait bilgileri içeren web sitesi hizmete sunuldu.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen tüm kültür ve sanat etkinliklerine ait bilgileri içeren web sitesi hizmete sunuldu. Site sayesinde bundan böyle Nevşehirliler kentteki kültür sanat etkinliklerinden anında haberdar olacak.

 

Nevşehir Belediyesi, düzenlediği etkinlikler hakkında sanatseverleri daha hızlı ve etkin haberdar etmek için “http://kultursanat.nevsehir.bel.tr” web sitesini hayata geçirdi. Nevşehir Belediyesi’nin ihtiyaç duyduğu tüm yazılımları kendi bünyesinde çözüme kavuşturan, Nevşehir Belediyesi Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanan web sitesi sayesinde Nevşehirliler nerede, ne zaman, hangi etkinliklerin olduğunu önceden öğrenebilecek.

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nin yanı sıra farklı mekanlarda gerçekleştirilecek konser, tiyatro, sergi, film gösterimi, fuar, festival gibi etkinliklerin yer, tarih, saat ve bilet bilgilerinin yer aldığı sitede ayrıca etkinlikler hakkında detaylı bilgiye de ulaşmak mümkün.

 

Gerçekleştirilen etkinliklerle ilgili fotoğraf galerilerinin de yer aldığı site bundan böyle şehirdeki kültür ve sanat etkinliklerini takip etmek isteyen sanatseverlerin en önemli ajandası olacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.