MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi meclis toplantısı yapıldı

BELEDİYELER 01.06.2022 - 21:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyesi meclis toplantısı yapıldı

Nevşehir Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı Olağan Toplantısı Başkan Vekili Nafiz Dirikoç başkanlığında yapıldı.
  Nevşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Alevli ve Furkan Feralan’ın yanı sıra yanı sıra AK Parti, MHP, İYİ Parti ve bağımsız meclis üyeleri katılım sağladı.   Toplantıya, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın çeşitli belediye projelerine ilişkin temaslarda bulunmak üzere Ankara’da Ankara’da bulunmasından dolayı Belediye Başkan Vekili Nafiz Dirikoç başkanlık etti.   Memur kadro ihdasının görüşülmesi ile başlan toplantı da Gazi Stadı’nın tahsis süresinin uzatılması meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. İmar Komisyon Raporunun görüşülmesi sırasında ise meclis üyelerine Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında Başkan Yardımcısı Mustafa Alevli tarafından meclis üyelerine bilgi verildi.   Toplantıda daha sonra Nevşehir’de faaliyet gösteren özel halk otobüslerinde elektronik ücret toplama sistemine geçilmesi görüşüldü. Söz konusu gündem maddesi meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.
Nevşehir Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı Olağan Toplantısı Başkan Vekili Nafiz Dirikoç başkanlığında yapıldı.

 

Nevşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Alevli ve Furkan Feralan’ın yanı sıra yanı sıra AK Parti, MHP, İYİ Parti ve bağımsız meclis üyeleri katılım sağladı.

 

Toplantıya, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın çeşitli belediye projelerine ilişkin temaslarda bulunmak üzere Ankara’da Ankara’da bulunmasından dolayı Belediye Başkan Vekili Nafiz Dirikoç başkanlık etti.

 

Memur kadro ihdasının görüşülmesi ile başlan toplantı da Gazi Stadı’nın tahsis süresinin uzatılması meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. İmar Komisyon Raporunun görüşülmesi sırasında ise meclis üyelerine Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında Başkan Yardımcısı Mustafa Alevli tarafından meclis üyelerine bilgi verildi.

 

Toplantıda daha sonra Nevşehir’de faaliyet gösteren özel halk otobüslerinde elektronik ücret toplama sistemine geçilmesi görüşüldü. Söz konusu gündem maddesi meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.