MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi moral konserleri devam ediyor

KÜLTÜR-SANAT 18.04.2020 - 20:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyesi moral konserleri devam ediyor

Nevşehir Belediyesi’nin, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, "Evde kal" çağrısına uyan vatandaşlar için üstü açık otobüs ile düzenlediği ‘Moral Konserleri’ sürüyor.
  Sokağa çıkmaları yasaklanan 20 yaş altı gençlerin ve 65 yaş üstü kişilerin, motivasyonunu yüksek tutmak amacıyla düzenlenen ‘Moral Konserleri’, bu haftada devam etti.   Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Müzik Topluluğu, Belediye Başkanı Rasim Arı’nın kullandığı ve özel olarak dizayn edilen üstü açık bir otobüsle Emek, Cevher Dudayev, Sümer ve Yeni Mahalle’de gezerek konser verdi.   Otobüsün gittiği mahallelerde evlerinin penceresine ya da balkonlara çıkan vatandaşlar çalınan müziğe ve söylenen şarkılara alkışlarıyla eşlik etti.   Nevşehir Belediyesi’nin ve belediye başkanı Rasim Arı’nın sosyal medya hesaplarından gelen istek şarkıları da seslendiren müzik topluluğunun konseri sırasında otobüsü kullanan Başkan Arı, beraberinde eşi Melek Arı ve AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar ile vatandaşları selamladı.   Gittiği mahallelerde konser aralarında vatandaşlara maske de dağıtan Arı, korona virüs salgını nedeniyle ‘Evde kal’ çağrısına uyan vatandaşlara teşekkür etti.   Tüm dünyayı etkisi altına alan salgınla mücadele için belediye olarak bir yandan şehrin dört bir tarafında dezenfekte ve maske dağıtım çalışmalarını sürdürürken bir yandan da ‘Evde Kal’ çağrısına uyan kent sakinlerinin morallerini yüksek tutmak için bu gibi etkinlikler düzenlediklerini belirten Arı, “Şehrimizin çeşitli noktalarında sterilizasyon ve dezenfeksiyon çalışmalarımızı düzenli olarak sürdürüyoruz. Bu kapsamda kamu binalarından özel halk otobüslerine, cadde ve sokaklardan duraklara dezenfekte edilmedik hiçbir yer bırakmıyoruz. Vatandaşlarımıza ücretsiz maske dağıtımımız da her gün devam ediyor. Bunla ilgili olarak şu ana kadar şehrimizde başarılı bir çalışma yürüttük. Devletimiz de bütün imkanlarını seferber etti. Bizler de yerelde belediye olarak diğer kurumlarımızla birlikte gece gündüz demeden halkımızın huzur ve güvenliği için görevdeyiz. İçinde bulunduğumuz bu zor günleri hep birlikte atlatmak için var gücümüzle çalışıyoruz." şeklinde konuştu.
Nevşehir Belediyesi’nin, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, "Evde kal" çağrısına uyan vatandaşlar için üstü açık otobüs ile düzenlediği ‘Moral Konserleri’ sürüyor.

 

Sokağa çıkmaları yasaklanan 20 yaş altı gençlerin ve 65 yaş üstü kişilerin, motivasyonunu yüksek tutmak amacıyla düzenlenen ‘Moral Konserleri’, bu haftada devam etti.

 

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Müzik Topluluğu, Belediye Başkanı Rasim Arı’nın kullandığı ve özel olarak dizayn edilen üstü açık bir otobüsle Emek, Cevher Dudayev, Sümer ve Yeni Mahalle’de gezerek konser verdi.

 

Otobüsün gittiği mahallelerde evlerinin penceresine ya da balkonlara çıkan vatandaşlar çalınan müziğe ve söylenen şarkılara alkışlarıyla eşlik etti.

 

Nevşehir Belediyesi’nin ve belediye başkanı Rasim Arı’nın sosyal medya hesaplarından gelen istek şarkıları da seslendiren müzik topluluğunun konseri sırasında otobüsü kullanan Başkan Arı, beraberinde eşi Melek Arı ve AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar ile vatandaşları selamladı.

 

Gittiği mahallelerde konser aralarında vatandaşlara maske de dağıtan Arı, korona virüs salgını nedeniyle ‘Evde kal’ çağrısına uyan vatandaşlara teşekkür etti.

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgınla mücadele için belediye olarak bir yandan şehrin dört bir tarafında dezenfekte ve maske dağıtım çalışmalarını sürdürürken bir yandan da ‘Evde Kal’ çağrısına uyan kent sakinlerinin morallerini yüksek tutmak için bu gibi etkinlikler düzenlediklerini belirten Arı, “Şehrimizin çeşitli noktalarında sterilizasyon ve dezenfeksiyon çalışmalarımızı düzenli olarak sürdürüyoruz. Bu kapsamda kamu binalarından özel halk otobüslerine, cadde ve sokaklardan duraklara dezenfekte edilmedik hiçbir yer bırakmıyoruz. Vatandaşlarımıza ücretsiz maske dağıtımımız da her gün devam ediyor. Bunla ilgili olarak şu ana kadar şehrimizde başarılı bir çalışma yürüttük. Devletimiz de bütün imkanlarını seferber etti. Bizler de yerelde belediye olarak diğer kurumlarımızla birlikte gece gündüz demeden halkımızın huzur ve güvenliği için görevdeyiz. İçinde bulunduğumuz bu zor günleri hep birlikte atlatmak için var gücümüzle çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.