Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi müzik topluluğundan arabesk konseri

KÜLTÜR-SANAT 06.05.2021 - 15:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyesi müzik topluluğundan arabesk konseri

Nevşehir Belediyesi Müzik Topluluğu üyeleri bu akşam tvnev ekranlarında arabesk müziğinin usta sanatçılarının sevilen eserlerini seslendirecek.
  Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Arabesk Konseri’ bu akşam tvnev ekranlarında olacak.   Tvnev’in sosyal medya hesaplarından yayınlanacak olan konserde Nevşehir Belediyesi Müzik Topluluğu üyeleri Ferdi Tayfur, İbrahim Tatlıses, Yıldız Tilbe, Orhan Gencebay ve Müslüm Gürses’in sevilen şarkılarını seslendirecek.   Müzik eğitmenleri Ersin Tunç, Bayram Taşkıran, Burak Vural, Emre Tunç, İlhan Kılıçtaş ve İsmail Zedelenmez’in sahne alacağı konser saat 21.00’da başlayacak.
Nevşehir Belediyesi Müzik Topluluğu üyeleri bu akşam tvnev ekranlarında arabesk müziğinin usta sanatçılarının sevilen eserlerini seslendirecek.

 

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Arabesk Konseri’ bu akşam tvnev ekranlarında olacak.

 

Tvnev’in sosyal medya hesaplarından yayınlanacak olan konserde Nevşehir Belediyesi Müzik Topluluğu üyeleri Ferdi Tayfur, İbrahim Tatlıses, Yıldız Tilbe, Orhan Gencebay ve Müslüm Gürses’in sevilen şarkılarını seslendirecek.

 

Müzik eğitmenleri Ersin Tunç, Bayram Taşkıran, Burak Vural, Emre Tunç, İlhan Kılıçtaş ve İsmail Zedelenmez’in sahne alacağı konser saat 21.00’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.