Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi’nden hem yerel esnafa hem de ihtiyaç sahibi ailelere destek

BELEDİYELER 04.09.2021 - 15:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyesi’nden hem yerel esnafa hem de ihtiyaç sahibi ailelere destek

Nevşehir belediyesi 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye hediye çeki dağıtacak.
  Nevşehir belediyesi 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye hediye çeki dağıtacak. Hem yerel esnafa hem de ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla gerçekleştirilen uygulama ile öğrenciler 150 TL tutarındaki hediye çekleri ile yerel esnaflardan alışveriş yapabilecek.   Nevşehir Belediyesi, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte hem esnaflar hem de ihtiyaç sahibi aileler için yeni bir destek paketini devreye aldı.   Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın talimatıyla başlatılan proje kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin ilköğretim öğrencilerine 150’şer liralık Kırtasiye Destek Çeki dağıtılacak ve bu çekler sadece şehirdeki kırtasiyeciler geçerli olacak.   Kırtasiyeci esnafına ciddi miktarda sıcak para akışı sağlayacak proje sayesinde daha önce Nevşehir Belediyesi Turkuaz Masa tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi öğrenciler de kendi tercih ettikleri ürünleri alma imkânına kavuşacak.   Yeni eğitim öğretim döneminin başlaması ile birlikte hem ihtiyaç sahiplerinin hem de esnafın yüzünü güldüren projeye şehirdeki hayırsever iş insanları da destek olabilecek.                                                                                  
Nevşehir belediyesi 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye hediye çeki dağıtacak.

 

Nevşehir belediyesi 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye hediye çeki dağıtacak. Hem yerel esnafa hem de ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla gerçekleştirilen uygulama ile öğrenciler 150 TL tutarındaki hediye çekleri ile yerel esnaflardan alışveriş yapabilecek.

 

Nevşehir Belediyesi, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte hem esnaflar hem de ihtiyaç sahibi aileler için yeni bir destek paketini devreye aldı.

 

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın talimatıyla başlatılan proje kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin ilköğretim öğrencilerine 150’şer liralık Kırtasiye Destek Çeki dağıtılacak ve bu çekler sadece şehirdeki kırtasiyeciler geçerli olacak.

 

Kırtasiyeci esnafına ciddi miktarda sıcak para akışı sağlayacak proje sayesinde daha önce Nevşehir Belediyesi Turkuaz Masa tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi öğrenciler de kendi tercih ettikleri ürünleri alma imkânına kavuşacak.

 

Yeni eğitim öğretim döneminin başlaması ile birlikte hem ihtiyaç sahiplerinin hem de esnafın yüzünü güldüren projeye şehirdeki hayırsever iş insanları da destek olabilecek.

                                                                                 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.