Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor: 0 Diyarbekirspor A.Ş: 1

SPOR 18.10.2020 - 17:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor: 0 Diyarbekirspor A.Ş: 1

Misli.com 3.Lig 1.Grup müsabakasında Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumunda Diyarbekirspor A.Ş. takımına 0-1 mağlup oldu.
  Misli.com 3.Lig 1.Grup müsabakasında Gazi Stadyumunda Nevşehir Belediyespor, Diyarbekirspor A.Ş.’ye 1-0 mağlup oldu.  İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada maçın 54.dakikasında Nevşehir Belediyespor’da Furkan’ın kendi kalesine attığı gol ile konuk ekip Diyarbekirspor A.Ş. maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Nevşehir Belediyesporlu futbolcular beraberlik için yüklendi. Maçın 58.dakikasında Diyarbekirsporda Ömer Faruk ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyundan atılırken 10 kişi kalan Diyarbekirspor defansa çekilirken kontra ataklar ile rakip kalede gol aradı. Maçta başka gol olmayınca konuk ekip Diyarbekirspor A.Ş. maçı 1-0 kazandı.   Gazi Stadyumunda oynanan müsabakayı, AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın Futbol Federasyonuna bildirilen isimler izledi.
Misli.com 3.Lig 1.Grup müsabakasında Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumunda Diyarbekirspor A.Ş. takımına 0-1 mağlup oldu.

 

Misli.com 3.Lig 1.Grup müsabakasında Gazi Stadyumunda Nevşehir Belediyespor, Diyarbekirspor A.Ş.’ye 1-0 mağlup oldu.  İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada maçın 54.dakikasında Nevşehir Belediyespor’da Furkan’ın kendi kalesine attığı gol ile konuk ekip Diyarbekirspor A.Ş. maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Nevşehir Belediyesporlu futbolcular beraberlik için yüklendi. Maçın 58.dakikasında Diyarbekirsporda Ömer Faruk ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyundan atılırken 10 kişi kalan Diyarbekirspor defansa çekilirken kontra ataklar ile rakip kalede gol aradı. Maçta başka gol olmayınca konuk ekip Diyarbekirspor A.Ş. maçı 1-0 kazandı.

 

Gazi Stadyumunda oynanan müsabakayı, AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın Futbol Federasyonuna bildirilen isimler izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.