Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor 90. dakikada yıkıldı

SPOR 11.02.2021 - 14:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor 90. dakikada yıkıldı

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz 60 dakika 10 kişi oynadığı maçta Kemerspor’a 90.dakikada yediği gol ile 1-0 mağlup oldu.
  TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, Kemerspor deplasmanından puansız döndü. Maçın ilk yarısında atak bir oyun sergileyen ve gol arayan taraf olan temsilcimiz Nevşehir Belediyespor maçın 32.dakikasında Süleyman Salak’ın ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyundan atılmasının ardından 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra Kemerspor oyunun hakimi olurken Nevşehir Belediyespor defansı Kemerspor’un ataklarını başarıyla savuşturdu.   Maçın 90.dakikasında ise ev sahibi ekip Kemerspor Sevcan Bıyıklı’nın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken maçın 90 dakikası da bu skorla sona erdi.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz 60 dakika 10 kişi oynadığı maçta Kemerspor’a 90.dakikada yediği gol ile 1-0 mağlup oldu.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, Kemerspor deplasmanından puansız döndü. Maçın ilk yarısında atak bir oyun sergileyen ve gol arayan taraf olan temsilcimiz Nevşehir Belediyespor maçın 32.dakikasında Süleyman Salak’ın ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyundan atılmasının ardından 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra Kemerspor oyunun hakimi olurken Nevşehir Belediyespor defansı Kemerspor’un ataklarını başarıyla savuşturdu.

 

Maçın 90.dakikasında ise ev sahibi ekip Kemerspor Sevcan Bıyıklı’nın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken maçın 90 dakikası da bu skorla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.