Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor, Aykut Sarıdoğan’ı transfer etti

SPOR 07.07.2021 - 19:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor, Aykut Sarıdoğan’ı transfer etti

Nevşehir Belediyespor, Arnavutköy Belediye Spor Kulübü’nün 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Aykut Sarıdoğan ile anlaştı.
  TFF 3. Lig ekiplerinden Nevşehir Belediyespor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kırmızı beyazlı ekip son olarak Arnavutköy Belediye Spor Kulübü forması giyen orta saha oyuncusu Aykut Sarıdoğan ile anlaşma sağladı.   24 yaşındaki genç oyuncu düzenlenen tören ile kendisini kırmızı-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı.   Futbola Salihli Belediyesi altyapısında başlayan Sarıdoğan, Kastamonu 1966, Bayburt Grup Özel İdare, Nazilli Belediyespor ve Fethiyespor formaları giydi.
Nevşehir Belediyespor, Arnavutköy Belediye Spor Kulübü’nün 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Aykut Sarıdoğan ile anlaştı.

 

TFF 3. Lig ekiplerinden Nevşehir Belediyespor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kırmızı beyazlı ekip son olarak Arnavutköy Belediye Spor Kulübü forması giyen orta saha oyuncusu Aykut Sarıdoğan ile anlaşma sağladı.

 

24 yaşındaki genç oyuncu düzenlenen tören ile kendisini kırmızı-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

 

Futbola Salihli Belediyesi altyapısında başlayan Sarıdoğan, Kastamonu 1966, Bayburt Grup Özel İdare, Nazilli Belediyespor ve Fethiyespor formaları giydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.