Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir BelediyeSpor'dan maç öncesi seremonide anlamlı pankart

SAĞLIK 13.04.2022 - 10:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir BelediyeSpor'dan maç öncesi seremonide anlamlı pankart

Akılcı İlaç kullanımı farkındalığını arttırmak için spor camiasından destek.
    10.04.2022 Pazar günü saat 15:00'de Nevşehir Gazi Stadı'nda oynanan Nevşehir Belediyespor - Belediye Kütahyaspor TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasına Nevşehir Belediyespor takımı maç öncesinde seremoniye “Çok İlaç Değil !Doğru İlaç İyileştirir" ibareli pankartı açarak, doğru ve bilinçli ilaç kullanmanın önemine dikkat çekti.   Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay; ”İlimizde, İlaç kullanımı hakkında bilinçlenme, tedavi sürecinin daha verimli geçmesini sağlamak, doğru ilaç kullanımı , gereksiz iş gücü kaybını önlemek ve yanlış ilaç kullanımını, maddi kayıpları önlemek amacıyla Akılcı İlaç Kullanımı bilincini yaygınlaştırmak için Kamu Hastaneleri Başkanlığımız, Akılcı İlaç İl Koordinatörlüğü etkinliklere devam etmektedir. Bu doğrultuda Nevşehir Belediyespor Kulübü de maç öncesi açtığı bu anlamlı pankart ile akılcı ilaç kullanımındaki farkındalığın oluşmasına destek vermişlerdir. 2. Lige çıkma mücadelesi veren Nevşehir Belediyespor’umuza bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diler bu dikkat çekici pankart bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ederim ” dedi.  
Akılcı İlaç kullanımı farkındalığını arttırmak için spor camiasından destek.

 

 

10.04.2022 Pazar günü saat 15:00'de Nevşehir Gazi Stadı'nda oynanan Nevşehir Belediyespor - Belediye Kütahyaspor TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasına Nevşehir Belediyespor takımı maç öncesinde seremoniye “Çok İlaç Değil !Doğru İlaç İyileştirir" ibareli pankartı açarak, doğru ve bilinçli ilaç kullanmanın önemine dikkat çekti.

 

Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay; ”İlimizde, İlaç kullanımı hakkında bilinçlenme, tedavi sürecinin daha verimli geçmesini sağlamak, doğru ilaç kullanımı , gereksiz iş gücü kaybını önlemek ve yanlış ilaç kullanımını, maddi kayıpları önlemek amacıyla Akılcı İlaç Kullanımı bilincini yaygınlaştırmak için Kamu Hastaneleri Başkanlığımız, Akılcı İlaç İl Koordinatörlüğü etkinliklere devam etmektedir. Bu doğrultuda Nevşehir Belediyespor Kulübü de maç öncesi açtığı bu anlamlı pankart ile akılcı ilaç kullanımındaki farkındalığın oluşmasına destek vermişlerdir. 2. Lige çıkma mücadelesi veren Nevşehir Belediyespor’umuza bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diler bu dikkat çekici pankart bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ederim ” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.