Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor Diyarbekirspor AŞ hazırlıkları devam ediyor

SPOR 22.02.2021 - 16:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor Diyarbekirspor AŞ hazırlıkları devam ediyor

Misli.com 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 20 haftasında oynayacağı Diyarbekirspşpor AŞ müsabakası için hazırlıklarına devam ediyor
  Misli.com 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 20 haftasında oynayacağı Diyarbekirspşpor AŞ müsabakası için hazırlıklarına devam ediyor.   Kırmızı-beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ligin 20 Haftasında Deplasmanda 41 Puan ile 1. sırada yer alan Diyarbekirspor AŞ ile karşılaşacak. Zorlu müsabaka öncesinde Gazi stadında Teknik Direktör Yusuf Tokuş nezaretinde hazırlıklarına devam etti. Ofspor AŞ Müsabakasında sakatlanan İlyas Ural dışın da tam kadro olarak hazırlıklarına devam eden Kırmızı-Beyazlı ekip Diyarbekirspor AŞ müsabakası için Covid-19 testi oldu.
Misli.com 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 20 haftasında oynayacağı Diyarbekirspşpor AŞ müsabakası için hazırlıklarına devam ediyor

 

Misli.com 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 20 haftasında oynayacağı Diyarbekirspşpor AŞ müsabakası için hazırlıklarına devam ediyor.

 

Kırmızı-beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ligin 20 Haftasında Deplasmanda 41 Puan ile 1. sırada yer alan Diyarbekirspor AŞ ile karşılaşacak. Zorlu müsabaka öncesinde Gazi stadında Teknik Direktör Yusuf Tokuş nezaretinde hazırlıklarına devam etti. Ofspor AŞ Müsabakasında sakatlanan İlyas Ural dışın da tam kadro olarak hazırlıklarına devam eden Kırmızı-Beyazlı ekip Diyarbekirspor AŞ müsabakası için Covid-19 testi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.