Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor ilk transferini yaptı

SPOR 26.06.2021 - 08:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor ilk transferini yaptı

TFF 3. Lig'de 2021-2022 sezonunun başlangıç tarihleri 19-20 Eylül 2020 olarak duyurmasının ardında harekete geçen Nevşehir Belediyespor yönetimi transfer çalışmalarına hız verdi.
  Türkiye Futbol Federasyonu 3.lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz Nevşehir Belediyespor İlk etapta Teknik direktör sorununu tecrübeli teknik adam Yusuf Tokaç ile çözen, Başkan Dirikoç akabinde futbolcu transferlerine zaman kaybetmeden başladıklarını kaydetti. 2021-2022 sezonunun ilk transferini Gün Medya Grup (GMG) Kastamonusporun tecrübeli sağbek oyuncusu Ömer Gürü transfer ederek başladı. Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkan Nafiz Dirikoç ve yönetim kurulu üyeleri ’de hazır bulundu.   2021 2022 futbol sezonu öncesinde Nevşehir Belediyespor transfer çalışmaları konusunda bir açıklama yapan kulüp başkanı Nafiz Dirikoç transfer çalışmalarında ince eleyip sık dokudukların kaydetti “Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Transfer komitemiz kulübümüze katkı sunacak, gücümüze güç katacak oyuncularla görüşüyor. Bir önceki sezondan Sözleşmesi biten ve takımdan ayrılan oyuncularımız oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Takımımıza katkı sunacağına inandığımız tüm futbolcularla görüşmeye devam ediyoruz, takımımıza yakışır karakteriyle ve oyuncu geçmişi olan isimleri kadromuza katmak için mücadele ediyoruz.” Dedi.   Ömer Gür kimdir Tecrübeli sağ bek oyuncusu Ömer Gür 1.75 cm boyunda 3 Nis 1994 Amman doğumlu. Hataysppor alt yapısında futbol hayatına başlayan Gür Körfez İskenderun Alt yapısı, İskenderun Denir çelik, Yeşil bursa, kırkhanspor, Nevşehir Belediyespor ve transferini Gün Medya Grup (GMG) Kastamonuspor formalarını giydi.
TFF 3. Lig'de 2021-2022 sezonunun başlangıç tarihleri 19-20 Eylül 2020 olarak duyurmasının ardında harekete geçen Nevşehir Belediyespor yönetimi transfer çalışmalarına hız verdi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu 3.lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz Nevşehir Belediyespor İlk etapta Teknik direktör sorununu tecrübeli teknik adam Yusuf Tokaç ile çözen, Başkan Dirikoç akabinde futbolcu transferlerine zaman kaybetmeden başladıklarını kaydetti. 2021-2022 sezonunun ilk transferini Gün Medya Grup (GMG) Kastamonusporun tecrübeli sağbek oyuncusu Ömer Gürü transfer ederek başladı. Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkan Nafiz Dirikoç ve yönetim kurulu üyeleri ’de hazır bulundu.

 

2021 2022 futbol sezonu öncesinde Nevşehir Belediyespor transfer çalışmaları konusunda bir açıklama yapan kulüp başkanı Nafiz Dirikoç transfer çalışmalarında ince eleyip sık dokudukların kaydetti “Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Transfer komitemiz kulübümüze katkı sunacak, gücümüze güç katacak oyuncularla görüşüyor. Bir önceki sezondan Sözleşmesi biten ve takımdan ayrılan oyuncularımız oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Takımımıza katkı sunacağına inandığımız tüm futbolcularla görüşmeye devam ediyoruz, takımımıza yakışır karakteriyle ve oyuncu geçmişi olan isimleri kadromuza katmak için mücadele ediyoruz.” Dedi.

 

Ömer Gür kimdir

Tecrübeli sağ bek oyuncusu Ömer Gür 1.75 cm boyunda 3 Nis 1994 Amman doğumlu. Hataysppor alt yapısında futbol hayatına başlayan Gür Körfez İskenderun Alt yapısı, İskenderun Denir çelik, Yeşil bursa, kırkhanspor, Nevşehir Belediyespor ve transferini Gün Medya Grup (GMG) Kastamonuspor formalarını giydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.