MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı ilk maçına yarın çıkacak

SPOR 12.04.2021 - 10:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı ilk maçına yarın çıkacak

Nevşehir Belediyespor, Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi Play-off müsabakalarının ilk maçında 13 Nisan Salı günü Sigorta Shop Kalecik Belediyesi ile karşılaşacak.
  Nevşehir Belediyespor, Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi Play-off müsabakalarının ilk maçında 13 Nisan Salı günü Sigorta Shop Kalecik Belediyesi ile karşılaşacak. Bursa’da oynanacak ve saat 14.00’da başlayacak olan müsabaka TVF Voleybol TV'den canlı olarak yayınlanacak.   Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nin normal sezonunu 3. sırada tamamlayarak Sultanlar Ligi’ne çıkmak için play-off’a yükselen Nevşehir Belediyespor ilk maçına çıkıyor.   Yarı final play-off 1. Grupta yer alan temsilcimiz ilk maçını 13 Nisan Salı günü Sigorta Shop Kalecik Belediyesi ile oynayacak.   Bursa C.Güllü Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabaka saat 14.00’da başlayacak ve TVF Voleybol TV'nin youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak.   Kırmızı beyazlı temsilcimizin yer aldığı 1. Grup’ta Sigorta Shop Kalecik Belediyesi, Edremit BLD Altınoluk ve Göztepe takımları yer alıyor.   Nevşehir Belediyespor yarı final müsabakaları sonucunda ilk iki sırada yer alması durumunda ise play-off finaline çıkacak.   A ve B grubunda ilk iki sırayı elde edecek takımların yer alacağı final müsabakaları sonunda alınan puanlara göre yapılan sıralamada 1 ve 2. sırayı elde eden takımlar Sultanlar Ligi’ne yükselecek.
Nevşehir Belediyespor, Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi Play-off müsabakalarının ilk maçında 13 Nisan Salı günü Sigorta Shop Kalecik Belediyesi ile karşılaşacak.

 

Nevşehir Belediyespor, Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi Play-off müsabakalarının ilk maçında 13 Nisan Salı günü Sigorta Shop Kalecik Belediyesi ile karşılaşacak. Bursa’da oynanacak ve saat 14.00’da başlayacak olan müsabaka TVF Voleybol TV'den canlı olarak yayınlanacak.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nin normal sezonunu 3. sırada tamamlayarak Sultanlar Ligi’ne çıkmak için play-off’a yükselen Nevşehir Belediyespor ilk maçına çıkıyor.

 

Yarı final play-off 1. Grupta yer alan temsilcimiz ilk maçını 13 Nisan Salı günü Sigorta Shop Kalecik Belediyesi ile oynayacak.

 

Bursa C.Güllü Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabaka saat 14.00’da başlayacak ve TVF Voleybol TV'nin youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak.

 

Kırmızı beyazlı temsilcimizin yer aldığı 1. Grup’ta Sigorta Shop Kalecik Belediyesi, Edremit BLD Altınoluk ve Göztepe takımları yer alıyor.

 

Nevşehir Belediyespor yarı final müsabakaları sonucunda ilk iki sırada yer alması durumunda ise play-off finaline çıkacak.

 

A ve B grubunda ilk iki sırayı elde edecek takımların yer alacağı final müsabakaları sonunda alınan puanlara göre yapılan sıralamada 1 ve 2. sırayı elde eden takımlar Sultanlar Ligi’ne yükselecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.