MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor kulüp Başkanı Özaltın’dan 18 Mart Mesajı

GÜNCEL 18.03.2021 - 10:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor kulüp Başkanı Özaltın’dan 18 Mart Mesajı

18 Mart 1915 Günü, bundan 106 yıl önce yedi düvele karşı kazandığımız Çanakkale Zaferi, tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkansızlıklara rağmen vatanını ve bağımsızlığını korumak için verdiği mücadelenin destanıdır.
  Türk Milleti olarak tüm dünyaya meydan okuyarak var olma mücadelesi verdiğimiz ve tarihte eşine rastlanmayan bir kahramanlık destanına dönüştürdüğümüz Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümünü gururla kutluyoruz.   İnsanlık tarihinin de en önemli dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Zaferi’nde milletimizin sergilediği bu ruh; Birinci Dünya Savaşı sonucunda işgale uğrayan vatanımızın Kurtuluş Savaşı ile bağımsızlığının sağlanmasına ve milletimizin hür yaşama kararlılığının ebedi anıtının dikilmesine de vesile olmuştur.   Aziz şehitlerimizin kanlarıyla suladıkları ve bizlere emanet ettikleri bu toprakları bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhafaza etmek en kutsal görevlerimizdendir. Bizlere bu büyük zaferin gururunu yaşatan şehitlerimizi asla unutmadan, birlik ve beraberliğimizin önemini idrak ederek, yeni nesillere bu bilinci aktarmayı bir borç bilmeliyiz.   Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 106. Yıl dönümünü ve Şehitlerimizi Anma Günü'nü kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu aziz vatan ve kutsal değerlerimiz uğrunda canını feda eden bu toprakları bizlere vatan yapan kahraman Şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor; saygı, sevgi ve selamlarımı iletiyorum. Şehitlerimizin ruhları şad olsun.  
18 Mart 1915 Günü, bundan 106 yıl önce yedi düvele karşı kazandığımız Çanakkale Zaferi, tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkansızlıklara rağmen vatanını ve bağımsızlığını korumak için verdiği mücadelenin destanıdır.

 

Türk Milleti olarak tüm dünyaya meydan okuyarak var olma mücadelesi verdiğimiz ve tarihte eşine rastlanmayan bir kahramanlık destanına dönüştürdüğümüz Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümünü gururla kutluyoruz.

 

İnsanlık tarihinin de en önemli dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Zaferi’nde milletimizin sergilediği bu ruh; Birinci Dünya Savaşı sonucunda işgale uğrayan vatanımızın Kurtuluş Savaşı ile bağımsızlığının sağlanmasına ve milletimizin hür yaşama kararlılığının ebedi anıtının dikilmesine de vesile olmuştur.

 

Aziz şehitlerimizin kanlarıyla suladıkları ve bizlere emanet ettikleri bu toprakları bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhafaza etmek en kutsal görevlerimizdendir. Bizlere bu büyük zaferin gururunu yaşatan şehitlerimizi asla unutmadan, birlik ve beraberliğimizin önemini idrak ederek, yeni nesillere bu bilinci aktarmayı bir borç bilmeliyiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 106. Yıl dönümünü ve Şehitlerimizi Anma Günü'nü kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu aziz vatan ve kutsal değerlerimiz uğrunda canını feda eden bu toprakları bizlere vatan yapan kahraman Şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor; saygı, sevgi ve selamlarımı iletiyorum. Şehitlerimizin ruhları şad olsun.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.