Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor lige kötü başladı

SPOR 05.09.2021 - 17:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor lige kötü başladı

TFF 3.Lig 1.Grupta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Nevşehir Belediyespor ligin ilk maçında Gazi Stadyumunda konuk ettiği Başkent Gözgöz Akademi FK takımına 2-1 mağlup oldu.
  TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor yeni sezonun ilk maçında Gazi Stadyumunda Başkent Gözgöz Akademi FK takımını konuk etti. Maça tutuk başlayan Nevşehir Belediyespor maçın 26.dakikasında Mehmet Kodeş’in golüne engel olamayınca maçta 1-0 geriye düştü. Bu dakikadan itibaren ise maçın 12.adamı devreye girmesinin ardından beraberlik golü için Başkent Gözgöz Akademi FK takımının kalesine gol için yüklenen temsilcimiz Niyazi Çolak’ın kaydettiği gol ile maçta 1-1 eşitliği sağladı. Maçta ilk yarı da bu skorla sona erdi.   Maçın ikinci yarısını hızlı başlayan taraf Başkent Gözgöz Akademi takımı olurken maçın 53.dakikasında yine Mehmet Kodeş’in kaydettiği gol ile maçta 2-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra galibiyeti korumak için mücadele eden konuk ekipte maçın 75.dakikasında Çağatay’ın kırmızı kart görmesi ile mücadeleye 10 kişi devam etmek zorunda kaldı. Bu dakikadan sonra beraberlik golü için rakip kaleye yüklenen Nevşehir Belediyesporlu futbolcular arzu ettiği golü bulamayınca maçtan 2-1 mağlup ayrılırken taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.  
TFF 3.Lig 1.Grupta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Nevşehir Belediyespor ligin ilk maçında Gazi Stadyumunda konuk ettiği Başkent Gözgöz Akademi FK takımına 2-1 mağlup oldu.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor yeni sezonun ilk maçında Gazi Stadyumunda Başkent Gözgöz Akademi FK takımını konuk etti. Maça tutuk başlayan Nevşehir Belediyespor maçın 26.dakikasında Mehmet Kodeş’in golüne engel olamayınca maçta 1-0 geriye düştü. Bu dakikadan itibaren ise maçın 12.adamı devreye girmesinin ardından beraberlik golü için Başkent Gözgöz Akademi FK takımının kalesine gol için yüklenen temsilcimiz Niyazi Çolak’ın kaydettiği gol ile maçta 1-1 eşitliği sağladı. Maçta ilk yarı da bu skorla sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısını hızlı başlayan taraf Başkent Gözgöz Akademi takımı olurken maçın 53.dakikasında yine Mehmet Kodeş’in kaydettiği gol ile maçta 2-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra galibiyeti korumak için mücadele eden konuk ekipte maçın 75.dakikasında Çağatay’ın kırmızı kart görmesi ile mücadeleye 10 kişi devam etmek zorunda kaldı. Bu dakikadan sonra beraberlik golü için rakip kaleye yüklenen Nevşehir Belediyesporlu futbolcular arzu ettiği golü bulamayınca maçtan 2-1 mağlup ayrılırken taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.