Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor seriye bağladı

SPOR 04.12.2021 - 14:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor seriye bağladı

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor deplasmanda Bursa Yıldırımspor’u 3-0 mağlup etti.
  TFF 3.Lig 1.Grupta haftanın açılış karşılaşmasında Nevşehir Belediyespor deplasmanda Bursa Yıldırımspor ile karşılaştı. Karşılaşmanın henüz 8.dakikasında Nevşehir Belediyespor Uğur Uğur’un kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken ilk yarı da bu skorla sona erdi.   Maçın ikinci yarısında ev sahibi ekip beraberlik için yüklendiği anlarda Yıldırımspor’dan Osman Demir 55.dakikada kırmızı kart ile oyundan atıldı. Bu dakikadan sonra Nevşehir Belediyespor oyunun kontrolünü tamamen eline geçirirken 71.dakikada Yıldıray Koçal’ın kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın 87.dakikasında bu kez sahneye çıkan Samet Dağlı Nevşehir Belediyespor’u 3-0 öne geçiren golü kaydetti.   Karşılaşmada başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor Yıldırımspor’u deplasmanda 3-0 farklı mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapatmasını bildi.   Bu sonucun ardından Nevşehir Belediyespor puanını 27'ye çıkartarak 3.sıraya yükseldi.   
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor deplasmanda Bursa Yıldırımspor’u 3-0 mağlup etti.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta haftanın açılış karşılaşmasında Nevşehir Belediyespor deplasmanda Bursa Yıldırımspor ile karşılaştı. Karşılaşmanın henüz 8.dakikasında Nevşehir Belediyespor Uğur Uğur’un kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken ilk yarı da bu skorla sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısında ev sahibi ekip beraberlik için yüklendiği anlarda Yıldırımspor’dan Osman Demir 55.dakikada kırmızı kart ile oyundan atıldı. Bu dakikadan sonra Nevşehir Belediyespor oyunun kontrolünü tamamen eline geçirirken 71.dakikada Yıldıray Koçal’ın kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın 87.dakikasında bu kez sahneye çıkan Samet Dağlı Nevşehir Belediyespor’u 3-0 öne geçiren golü kaydetti.

 

Karşılaşmada başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor Yıldırımspor’u deplasmanda 3-0 farklı mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapatmasını bildi.

 

Bu sonucun ardından Nevşehir Belediyespor puanını 27'ye çıkartarak 3.sıraya yükseldi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.