MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor sezonu beraberlik ile tamamladı

SPOR 07.05.2022 - 17:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor sezonu beraberlik ile tamamladı

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor sezonun son karşılaşmasında Bergama Belediyespor ilre 3-3 berabere kaldı.
  TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ligin 34. ve son haftasında Gazi Stadyumunda Bergama Belediyespor’u konuk etti. İlk yarısı konuk ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona eren mücadelede Nevşehir Belediyespor ikinci yarıda bulduğu goller ile sahadan 3-3 beraberlik ile ayrılmayı başardı.   Karşılaşmanın 9 ve 42.dakikalarında konuk ekip Bergama Belediyespor Kerim Coşkun’un golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısına oyuncu değişiklikleri ile başlayan Nevşehir Belediyespor 57.dakikada oyuna ikinci yarıda giren Hüseyin Civelek’in golüyle maçta durumu 2-1’e getirdi. Bu golden 3 dakika sonra konuk ekip Bergama Belediyespor Yusuf Tekin ile durumu 3-1’e getirdi.  Nevşehir Belediyespor bu golün ardından karşılaşmanın 69.dakikasında Batuhan’ın golüyle durumu 3-2’ye getirirken karşılaşmanın 77.dakikasında ise Emre Eser durumu 3-3’e getiren golü kaydetti. Bu golün sonrasında mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşma 3-3 eşitlikle sona ererken Nevşehir Belediyespor ligi 50 puan ile 8.sırada tamamladı.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor sezonun son karşılaşmasında Bergama Belediyespor ilre 3-3 berabere kaldı.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ligin 34. ve son haftasında Gazi Stadyumunda Bergama Belediyespor’u konuk etti. İlk yarısı konuk ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona eren mücadelede Nevşehir Belediyespor ikinci yarıda bulduğu goller ile sahadan 3-3 beraberlik ile ayrılmayı başardı.

 

Karşılaşmanın 9 ve 42.dakikalarında konuk ekip Bergama Belediyespor Kerim Coşkun’un golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısına oyuncu değişiklikleri ile başlayan Nevşehir Belediyespor 57.dakikada oyuna ikinci yarıda giren Hüseyin Civelek’in golüyle maçta durumu 2-1’e getirdi. Bu golden 3 dakika sonra konuk ekip Bergama Belediyespor Yusuf Tekin ile durumu 3-1’e getirdi.  Nevşehir Belediyespor bu golün ardından karşılaşmanın 69.dakikasında Batuhan’ın golüyle durumu 3-2’ye getirirken karşılaşmanın 77.dakikasında ise Emre Eser durumu 3-3’e getiren golü kaydetti. Bu golün sonrasında mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşma 3-3 eşitlikle sona ererken Nevşehir Belediyespor ligi 50 puan ile 8.sırada tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.