Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktör Yusuf Tokaç ile sözleşme imzaladı

SPOR 25.06.2021 - 17:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktör Yusuf Tokaç ile sözleşme imzaladı

Nevşehir Belediyespor Kulübü, görüşmelerini sürdürdüğü Teknik Direktör Yusuf Tokaç ile anlaştı.
  Nevşehir Belediyespor Kulübü, görüşmelerini sürdürdüğü Teknik Direktör Yusuf Tokaç ile anlaştı.   TFF 3. Lig'de 2021-2022 sezonunun başlangıç tarihleri 19-20 Eylül 2020 olarak duyurmasının ardında harekete geçen Nevşehir Belediyespor yönetimi Teknik Direktör Yusuf Tokaç ile sözleşme imzaladı. Kulüp binasında Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkan Nafiz Dirikoç yönetim kurulu, Furkan Feralan, Salih Dirikoç, Aşkın Kızılbayrak, Ali Akkoç, Serdar Yılmaz ve Sportif Direktör Tuncay Koçin’in katılımı ile imza töreni ile Teknik Direktör Yusuf Tokaç ile sözleşme imzaladı.   İmza töreninde konuşan Başkan Dirikoç yeni sezon öncesi yeni bir sayfa açtıklarını ifade ederek, "Artık önümüzdeki sezonun yapılanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teknik Direktör Yusuf Tokaç ile anlaşmış bulunuyoruz. Kulübümüze hayırlı olsun. İnşallah yeni sezonda takımımızla birlikte güzel başarılara imza atacaktır" dedi.   Teknik Direktör Yusuf Tokaç, "Öncelikle beni bu göreve layık gören başta Başkanımız Nafiz Dirikoç olmak üzere yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Nevşehir Belediyespor’un başarılı olması için yeni sezonda elimizden geleni yapacağız. Bundan sonra kolları sıvayıp çalışmaya başlayacağız. Yeni sezonda hedefe oynayan bir takım oluşturmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.   Öte yandan Toaç’ın ekibinde yardımcı antrenör olarak Mehmet Uğur Uyanıkoğlu, Kaleci Hocası Kubilay Aydın, Analiz Kondisyoner Ahmet Buğra ve Yardımcı Hoca Mustafa Kaya görev alacak                 
Nevşehir Belediyespor Kulübü, görüşmelerini sürdürdüğü Teknik Direktör Yusuf Tokaç ile anlaştı.

 

Nevşehir Belediyespor Kulübü, görüşmelerini sürdürdüğü Teknik Direktör Yusuf Tokaç ile anlaştı.

 

TFF 3. Lig'de 2021-2022 sezonunun başlangıç tarihleri 19-20 Eylül 2020 olarak duyurmasının ardında harekete geçen Nevşehir Belediyespor yönetimi Teknik Direktör Yusuf Tokaç ile sözleşme imzaladı. Kulüp binasında Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkan Nafiz Dirikoç yönetim kurulu, Furkan Feralan, Salih Dirikoç, Aşkın Kızılbayrak, Ali Akkoç, Serdar Yılmaz ve Sportif Direktör Tuncay Koçin’in katılımı ile imza töreni ile Teknik Direktör Yusuf Tokaç ile sözleşme imzaladı.

 

İmza töreninde konuşan Başkan Dirikoç yeni sezon öncesi yeni bir sayfa açtıklarını ifade ederek, "Artık önümüzdeki sezonun yapılanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teknik Direktör Yusuf Tokaç ile anlaşmış bulunuyoruz. Kulübümüze hayırlı olsun. İnşallah yeni sezonda takımımızla birlikte güzel başarılara imza atacaktır" dedi.

 

Teknik Direktör Yusuf Tokaç, "Öncelikle beni bu göreve layık gören başta Başkanımız Nafiz Dirikoç olmak üzere yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Nevşehir Belediyespor’un başarılı olması için yeni sezonda elimizden geleni yapacağız. Bundan sonra kolları sıvayıp çalışmaya başlayacağız. Yeni sezonda hedefe oynayan bir takım oluşturmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Öte yandan Toaç’ın ekibinde yardımcı antrenör olarak Mehmet Uğur Uyanıkoğlu, Kaleci Hocası Kubilay Aydın, Analiz Kondisyoner Ahmet Buğra ve Yardımcı Hoca Mustafa Kaya görev alacak

                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.