Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor U15 Takımı Antalya’dan 3’lük kupası ile dönüyor

SPOR 17.06.2021 - 17:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor U15 Takımı Antalya’dan 3’lük kupası ile dönüyor

Nevşehir Belediyespor U15 Futbol Takımı, Antalya’da düzenlenen turnuvada 3.’cü oldu.
  Nevşehir Belediyespor U15 Futbol Takımı, Antalya’da düzenlenen turnuvada 3.’cü oldu.   Nevşehir Belediyespor U15 Futbol Takımı, Antalya’nın Kemer İlçesinde düzenlenen 2021 Kemer Cup Futbol Tunuvası’na katıldı.   Türkiye’nin çeşitli illerinden 22 takımın katılımı ile gerçekleşen turnuvada kırmızı beyazlı ekip 3.’cü olarak büyük bir başarıya imza attı.   Nevşehir Belediyespor U15 Futbol Takımı Antrenörleri Şakir Topoğlu ve Mustafa Kaya ile genç futbolcuları tebrik eden Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Gelecek yıllarda kırmızı beyazlı takımımızın profesyonel liglerde formasını terletecek gençlerimiz emin adımlarla çalışmalarını sürdürüyor. Biliyorum hepsinin hayali önce şehirlerinin takımı ardından ay yıldızlı milli forma. Ben onlara güveniyorum ve her zaman yanlarındayım. Yeter ki böyle çalışmayı sürdürsünler. Her birini canı gönülden tebrik ediyor gözlerinden öpüyorum. Onları yetiştiren kıymetli hocalarımızı da kutluyorum” dedi.                 
Nevşehir Belediyespor U15 Futbol Takımı, Antalya’da düzenlenen turnuvada 3.’cü oldu.

 

Nevşehir Belediyespor U15 Futbol Takımı, Antalya’da düzenlenen turnuvada 3.’cü oldu.

 

Nevşehir Belediyespor U15 Futbol Takımı, Antalya’nın Kemer İlçesinde düzenlenen 2021 Kemer Cup Futbol Tunuvası’na katıldı.

 

Türkiye’nin çeşitli illerinden 22 takımın katılımı ile gerçekleşen turnuvada kırmızı beyazlı ekip 3.’cü olarak büyük bir başarıya imza attı.

 

Nevşehir Belediyespor U15 Futbol Takımı Antrenörleri Şakir Topoğlu ve Mustafa Kaya ile genç futbolcuları tebrik eden Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Gelecek yıllarda kırmızı beyazlı takımımızın profesyonel liglerde formasını terletecek gençlerimiz emin adımlarla çalışmalarını sürdürüyor. Biliyorum hepsinin hayali önce şehirlerinin takımı ardından ay yıldızlı milli forma. Ben onlara güveniyorum ve her zaman yanlarındayım. Yeter ki böyle çalışmayı sürdürsünler. Her birini canı gönülden tebrik ediyor gözlerinden öpüyorum. Onları yetiştiren kıymetli hocalarımızı da kutluyorum” dedi.

                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.