MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesporlu sporcular başarıya doymuyor

SPOR 09.06.2021 - 23:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyesporlu sporcular başarıya doymuyor

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Adana’da düzenlenen bölge şampiyonasında Küçük Kızlar ve Küçük Erkekler kategorilerinde birinci oldu.
  Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik ve Spor Kulübü Küçükler Atletizm Takımı sporcuları, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Adana’da düzenlenen Bölge Şampiyonasına katıldı.   Şampiyonada Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Zehra Aldatmaz 1000 metre Küçük Kızlar kategorisinde 1. ve Ömer Efe Kantemiz 1000 metre Küçük Erkekler kategorisinde 1. Olarak yine büyük bir başarıya imza attı.   Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran da hem kızlar hem de erkekler kategorilerinde bölge 1.’ncisi olan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını ve antrenörleri Hakan Kçstekçi2yi tebrik etti.
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Adana’da düzenlenen bölge şampiyonasında Küçük Kızlar ve Küçük Erkekler kategorilerinde birinci oldu.

 

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik ve Spor Kulübü Küçükler Atletizm Takımı sporcuları, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Adana’da düzenlenen Bölge Şampiyonasına katıldı.

 

Şampiyonada Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Zehra Aldatmaz 1000 metre Küçük Kızlar kategorisinde 1. ve Ömer Efe Kantemiz 1000 metre Küçük Erkekler kategorisinde 1. Olarak yine büyük bir başarıya imza attı.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran da hem kızlar hem de erkekler kategorilerinde bölge 1.’ncisi olan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını ve antrenörleri Hakan Kçstekçi2yi tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.