Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de 6 araç birbirine girdi: 1 yaralı

ASAYİŞ 12.08.2021 - 15:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de 6 araç birbirine girdi: 1 yaralı

Nevşehir’in Ürgüp ilçesi Üç güzeller mevkiinde 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralanırken kazaya karışan araç sürücülerinin kavga etmesi dikkatlerden kaçmadı.
  Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Üç güzeller mevkiinde 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında bir araç şoförünün gülmesinin ardından kavga çıktı. Kazaya karışan araç sürücülerinin kavgası güvenlik güçleri ve vatandaşlar tarafından güçlükle ayrıldı.   Edinilen bilgilere göre,Y.K ‘nın yönetimindeki 50 SN 001 plakalı otomobil, Üçgüzeller Mevkiinde direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun sol tarafında park halinde bulunan MA TR 35, 06 PYS 97, 38 ADR 377, RV SY 58, ve 06 BVZ 123 plakalı araçlara çarptı. Kazada park halinde bulunan 06 BVZ 123 plakalı Berkay A. Ve yaya olarak bekleyen Zeynep V. İsimli şahıslar yaralandı. Yaralılar ambulans ile hastaneye kaldırılırken, kazaya sebebiyet veren 50 SN 001 plakalı otomobil sürücüsünün kaza sonrasında gülmesinin ardından ise diğer araç sürücüleri ile birbirine girdi. Olay yerinde bulunan güvenlik güçleri ve vatandaşlar tarafından kavga güçlükle ayrılırken kazayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesi Üç güzeller mevkiinde 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralanırken kazaya karışan araç sürücülerinin kavga etmesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Üç güzeller mevkiinde 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında bir araç şoförünün gülmesinin ardından kavga çıktı. Kazaya karışan araç sürücülerinin kavgası güvenlik güçleri ve vatandaşlar tarafından güçlükle ayrıldı.

 

Edinilen bilgilere göre,Y.K ‘nın yönetimindeki 50 SN 001 plakalı otomobil, Üçgüzeller Mevkiinde direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun sol tarafında park halinde bulunan MA TR 35, 06 PYS 97, 38 ADR 377, RV SY 58, ve 06 BVZ 123 plakalı araçlara çarptı. Kazada park halinde bulunan 06 BVZ 123 plakalı Berkay A. Ve yaya olarak bekleyen Zeynep V. İsimli şahıslar yaralandı. Yaralılar ambulans ile hastaneye kaldırılırken, kazaya sebebiyet veren 50 SN 001 plakalı otomobil sürücüsünün kaza sonrasında gülmesinin ardından ise diğer araç sürücüleri ile birbirine girdi. Olay yerinde bulunan güvenlik güçleri ve vatandaşlar tarafından kavga güçlükle ayrılırken kazayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.