Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de ambulans otomobil ile çarpıştı: 6 yaralı

ASAYİŞ 17.09.2021 - 19:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de ambulans otomobil ile çarpıştı: 6 yaralı

Nevşehir’in Avanos ilçesinde ambulans ile otomobil çarpışması sonrasında 6 kişi yaralandı.
  Edinilen bilgilere göre Nevşehir’in Avanos ilçesinden Devlet Hastanesine hasta getirmekte olan ambulans ile kural ihlali yapan otomobil çarpıştı. Çarpışma sonrasında ambulansta bulunan biri hasta 3 sağlık personeli olmak üzere 6 kişi yaralandı.   Kazaya ilk olarak yoldan geçen diğer araç sürücüleri müdahale ederken kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralalara yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı 6 kişi Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.    
Nevşehir’in Avanos ilçesinde ambulans ile otomobil çarpışması sonrasında 6 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre Nevşehir’in Avanos ilçesinden Devlet Hastanesine hasta getirmekte olan ambulans ile kural ihlali yapan otomobil çarpıştı. Çarpışma sonrasında ambulansta bulunan biri hasta 3 sağlık personeli olmak üzere 6 kişi yaralandı.

 

Kazaya ilk olarak yoldan geçen diğer araç sürücüleri müdahale ederken kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralalara yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı 6 kişi Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.