MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de ‘Arabalı Sinema’ etkinliği ertelendi

KÜLTÜR-SANAT 17.06.2020 - 09:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de ‘Arabalı Sinema’ etkinliği ertelendi

Nevşehir Belediyesi tarafından hafta sonu gerçekleştirilmesi planlanan “Arabalı Sinema” etkinliği ileri bir tarihe ertelendi.
  Nevşehir Belediyesi'nin korona virüs önlemleri nedeniyle sinemaya gidemeyen vatandaşlar için Kamyon ve Tır Garajında düzenlediği ve Cumartesi akşamı "Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı" adlı film ile devam edeceği duyurulan Arabalı Sinema etkinliği hafta sonu beklenen sağanak yağış dolayısıyla ileri bir tarihe ertelendi.   Etkinliğin gerçekleştirileceği tarih önümüzdeki günlerde duyurulacak.
Nevşehir Belediyesi tarafından hafta sonu gerçekleştirilmesi planlanan “Arabalı Sinema” etkinliği ileri bir tarihe ertelendi.

 

Nevşehir Belediyesi'nin korona virüs önlemleri nedeniyle sinemaya gidemeyen vatandaşlar için Kamyon ve Tır Garajında düzenlediği ve Cumartesi akşamı "Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı" adlı film ile devam edeceği duyurulan Arabalı Sinema etkinliği hafta sonu beklenen sağanak yağış dolayısıyla ileri bir tarihe ertelendi.

 

Etkinliğin gerçekleştirileceği tarih önümüzdeki günlerde duyurulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.