MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de bayanlara ilk fizyoterapi merkezi açıldı

SAĞLIK 03.02.2021 - 09:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de bayanlara ilk fizyoterapi merkezi açıldı

Nevşehir'de bayanlara özel hizmet verecek olan ilk kez bir fizyoterapi merkezi açıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de bayanlara özel hizmet verecek olan ilk kez bir fizyoterapi merkezi açıldı.     Nevşehir Devlet Hastanesi karşısında açılan merkezin açılışı dualarla yapıldı. Pandemi tedbirlerine uygun olarak gerçekleştirilen açılışta Fizyoterapist İkranur Sayın merkezin açılışını Babası ve Annesiyle birlikte yaptı.     FizyoPelvik Merkezinde bayanlara özel hizmet verileceğini kaydeden Fizyoterapist İkranur Sayın, "Merkezimizde tamamen kadınlara özel hizmet vereceğiz. Bu yönden merkezimiz Nevşehir'de bir ilk olacak. Merkezimizde bayanlara özel idrar kaçırma, kuyruk sokumu ağrısı, kronik kabızlık, üreme organı sarkmaları, bel ağrısı, kalça ağrısı, gebelikte klinik plates, doğuma hazırlık eğitimi, Topuk dikeni, Pelvik ağrı, cerrahi sonrası rehabilitasyon ve doğum sonrası toparlanma gibi konularda rahatsızlıkları bulunan bayanlarımızı merkezimize bekliyoruz" dedi. 
Nevşehir'de bayanlara özel hizmet verecek olan ilk kez bir fizyoterapi merkezi açıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de bayanlara özel hizmet verecek olan ilk kez bir fizyoterapi merkezi açıldı.  

 

Nevşehir Devlet Hastanesi karşısında açılan merkezin açılışı dualarla yapıldı. Pandemi tedbirlerine uygun olarak gerçekleştirilen açılışta Fizyoterapist İkranur Sayın merkezin açılışını Babası ve Annesiyle birlikte yaptı.  

 

FizyoPelvik Merkezinde bayanlara özel hizmet verileceğini kaydeden Fizyoterapist İkranur Sayın, "Merkezimizde tamamen kadınlara özel hizmet vereceğiz. Bu yönden merkezimiz Nevşehir'de bir ilk olacak. Merkezimizde bayanlara özel idrar kaçırma, kuyruk sokumu ağrısı, kronik kabızlık, üreme organı sarkmaları, bel ağrısı, kalça ağrısı, gebelikte klinik plates, doğuma hazırlık eğitimi, Topuk dikeni, Pelvik ağrı, cerrahi sonrası rehabilitasyon ve doğum sonrası toparlanma gibi konularda rahatsızlıkları bulunan bayanlarımızı merkezimize bekliyoruz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.