Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de beklenen yağışlar başladı

NEVŞEHİR 14.09.2021 - 19:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de beklenen yağışlar başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarının ardından Nevşehir’de bu akşam saatlerinde gök gürültülü sağanak yağış başladı.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de beklenen gök gürültülü sağanak yağışlar başladı. Nevşehir’de sağanak yağışlar 15 Eylül Çarşamba ve 16 Eylül Perşembe günü de devam etmesi tahmin ediliyor.   15 Eylül Çarşamba günü gök gürültülü yağışlar devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 12 derece olması tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığının ise 22 derece olması tahmin ediliyor.   16 Eylül Perşembe günü ilimizde gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 12 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 19 derece olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarının ardından Nevşehir’de bu akşam saatlerinde gök gürültülü sağanak yağış başladı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de beklenen gök gürültülü sağanak yağışlar başladı. Nevşehir’de sağanak yağışlar 15 Eylül Çarşamba ve 16 Eylül Perşembe günü de devam etmesi tahmin ediliyor.

 

15 Eylül Çarşamba günü gök gürültülü yağışlar devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 12 derece olması tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığının ise 22 derece olması tahmin ediliyor.

 

16 Eylül Perşembe günü ilimizde gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 12 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 19 derece olması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.