MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de bugün mesai saatleri değişti

NEVŞEHİR 15.04.2021 - 09:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de bugün mesai saatleri değişti

Nevşehir’de kamu kurumlarında bugünden itibaren mesai saatleri değişti.
  Nevşehir Valiliği tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısında yeni koronavirüs kararlarını açıklamasının ardından kamu kurumlarında mesai saatleri değiştirildi. Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimizdeki kurumların kendi mevzuatlarında belirtilen çalışma saatlerine ilişkin hükümler saklı kalmak kaydıyla, tüm kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatleri 10.00-12.30 ve 13.00-16.00 olarak belirlenmiştir.   Nevşehir’de İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Afet ve Acil Durumlar Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde ise mesai saatlerinde herhangi bir değişiklik yapılmadı.
Nevşehir’de kamu kurumlarında bugünden itibaren mesai saatleri değişti.

 

Nevşehir Valiliği tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısında yeni koronavirüs kararlarını açıklamasının ardından kamu kurumlarında mesai saatleri değiştirildi. Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimizdeki kurumların kendi mevzuatlarında belirtilen çalışma saatlerine ilişkin hükümler saklı kalmak kaydıyla, tüm kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatleri 10.00-12.30 ve 13.00-16.00 olarak belirlenmiştir.

 

Nevşehir’de İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Afet ve Acil Durumlar Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde ise mesai saatlerinde herhangi bir değişiklik yapılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.