Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de grip salgınına dikkat!

SAĞLIK 03.12.2021 - 14:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de grip salgınına dikkat!

Nevşehir’de mevsim değişikleri ile birlikte grip salgını da artmaya başladı.
  Mevsim değişiklikleri ile birlikte Nevşehir’de gribal enfeksiyonlarda da artış yaşanıyor. Nevşehir’de başta Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi olmak üzere özel hastanelerde Acil Servislerinde gribal enfeksiyonlarda yaşanan artış dikkatlerden kaçmadı.   Nevşehir’de artan gribal enfeksiyonlar ile birlikte uzmanlar da gribal enfeksiyonlar ile koronavirüsün karıştırılmaması gerektiğinin altını çizerken gribal enfeksiyonlarda hastalıkların normal seyrinde yaşandığını koronavirüs vakalarında ise gribal enfeksiyonlara oranla şiddetli eklem ağrılarının olduğunu ve hastalığın daha ağır yaşandığını ifade ettiler.
Nevşehir’de mevsim değişikleri ile birlikte grip salgını da artmaya başladı.

 

Mevsim değişiklikleri ile birlikte Nevşehir’de gribal enfeksiyonlarda da artış yaşanıyor. Nevşehir’de başta Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi olmak üzere özel hastanelerde Acil Servislerinde gribal enfeksiyonlarda yaşanan artış dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehir’de artan gribal enfeksiyonlar ile birlikte uzmanlar da gribal enfeksiyonlar ile koronavirüsün karıştırılmaması gerektiğinin altını çizerken gribal enfeksiyonlarda hastalıkların normal seyrinde yaşandığını koronavirüs vakalarında ise gribal enfeksiyonlara oranla şiddetli eklem ağrılarının olduğunu ve hastalığın daha ağır yaşandığını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.