Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de kütüphanesiz okul kalmayacak

EĞİTİM 16.11.2021 - 06:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de kütüphanesiz okul kalmayacak

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi kapsamında 100. Yıl Ülfet Başer İlkokulu, 23 Nisan Ortaokulu, 20 Temmuz İlkokulu, Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu, H. Asım Atabilen İlkokulu, Şehit Semih Turgut Ortaokulunu ziyaret ederek oluşturulan kütüphaneleri inceledi.
  “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle ülke genelinde başlatıldı. Projenin amacı; öğrencilere okuma kültürünü kazandırarak öğrencilerimizin sorgulayan, araştıran, analitik düşünen ve bilgi üreten bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, onları hayata ve geleceğe hazırlamaktır. Proje kapsamında kütüphanesi olmayan okullara yeni kütüphane yapılacağı ve okullardaki mevcut kütüphanelerin de yenileneceği belirtildi. İlimizde de büyük bir hızla başlatılan proje meyvelerini vermeye devam ediyor. Müdürlüğümüz ve okullarımız iş birliği ile okullarımızda var olan kütüphaneler yenileniyor, kütüphanesi olmayan okullarımızda kütüphane oluşturuluyor.   İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, “Kütüphanesiz okul kalmayacak dedik ve çalışmalarımıza hızla başladık. Kasım ayı sonuna kadar ilimizde kütüphanesiz okul kalmayacak. Sevgili yavrularımız için en etkili öğrenme ortamları olan kütüphanelerimizin oluşturulup geliştirilmesinde emeğini esirgemeyen idareci, öğretmen ve tüm personelimize teşekkür ederiz.” Dedi.
İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi kapsamında 100. Yıl Ülfet Başer İlkokulu, 23 Nisan Ortaokulu, 20 Temmuz İlkokulu, Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu, H. Asım Atabilen İlkokulu, Şehit Semih Turgut Ortaokulunu ziyaret ederek oluşturulan kütüphaneleri inceledi.

 

“Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle ülke genelinde başlatıldı. Projenin amacı; öğrencilere okuma kültürünü kazandırarak öğrencilerimizin sorgulayan, araştıran, analitik düşünen ve bilgi üreten bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, onları hayata ve geleceğe hazırlamaktır. Proje kapsamında kütüphanesi olmayan okullara yeni kütüphane yapılacağı ve okullardaki mevcut kütüphanelerin de yenileneceği belirtildi. İlimizde de büyük bir hızla başlatılan proje meyvelerini vermeye devam ediyor. Müdürlüğümüz ve okullarımız iş birliği ile okullarımızda var olan kütüphaneler yenileniyor, kütüphanesi olmayan okullarımızda kütüphane oluşturuluyor.

 

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, “Kütüphanesiz okul kalmayacak dedik ve çalışmalarımıza hızla başladık. Kasım ayı sonuna kadar ilimizde kütüphanesiz okul kalmayacak. Sevgili yavrularımız için en etkili öğrenme ortamları olan kütüphanelerimizin oluşturulup geliştirilmesinde emeğini esirgemeyen idareci, öğretmen ve tüm personelimize teşekkür ederiz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.