MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de metruk binalar tehlike saçmaya devam ediyor

GÜNCEL 25.03.2021 - 20:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de metruk binalar tehlike saçmaya devam ediyor

Nevşehir’de yıllardır sorun haline gelen metruk binalar yine tehlike saçtı.
  Nevşehir’in en büyük sorunlarından bir tanesi metruk binalar bugün çıkan yangın ile bir kez daha gündeme geldi. Nitekim Nevşehir’in çeşitli mahallelerinde yer alan metruk binalar özelikle uyuşturucu kullanmak için yer arayan şahısların bir numaralı adresi haline gelmesinin yanı sıra kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından da yangın çıkartılarak çevreye tehlike saçmaya devam ediyor.   Bugün de Yeni Mahallesi Nissara AVM alt sokağında bulunan metruk binada çıkan yangın çevredeki vatandaşların korku dolu anlar yaşamasına neden olurken metruk binada çıkan yangın Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı.
Nevşehir’de yıllardır sorun haline gelen metruk binalar yine tehlike saçtı.

 

Nevşehir’in en büyük sorunlarından bir tanesi metruk binalar bugün çıkan yangın ile bir kez daha gündeme geldi. Nitekim Nevşehir’in çeşitli mahallelerinde yer alan metruk binalar özelikle uyuşturucu kullanmak için yer arayan şahısların bir numaralı adresi haline gelmesinin yanı sıra kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından da yangın çıkartılarak çevreye tehlike saçmaya devam ediyor.

 

Bugün de Yeni Mahallesi Nissara AVM alt sokağında bulunan metruk binada çıkan yangın çevredeki vatandaşların korku dolu anlar yaşamasına neden olurken metruk binada çıkan yangın Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.