MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de trafik kazası 3 ölü, 3 yaralı

İLÇELER 23.06.2021 - 13:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de trafik kazası 3 ölü, 3 yaralı

Nevşehir’in Avanos ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı.
  Edinilen bilgilere göre, Avanos - Kalaba yolunda meydana gelen trafik kazasında 34 VIK 76 plakalı otomobil ile 40 AU 439 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada olay yerinde 3 kişi hayatını kaybederken her iki araçta bulunan 3 kişi ise yaralandı. Kaza yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edilirken kazada yaralananlar Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.   Kazada yaralanan 3 kişinin durumlarının ağır olduğu öğrenildi.
Nevşehir’in Avanos ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Avanos - Kalaba yolunda meydana gelen trafik kazasında 34 VIK 76 plakalı otomobil ile 40 AU 439 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada olay yerinde 3 kişi hayatını kaybederken her iki araçta bulunan 3 kişi ise yaralandı. Kaza yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edilirken kazada yaralananlar Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

Kazada yaralanan 3 kişinin durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.