Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de trafik kazası: 4 yaralı

24.08.2021 - 16:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de trafik kazası: 4 yaralı

Kaza bugün saat 16:00 sıralarında Nevşehir – Kayseri yolu Ürgüp ayrımında meydana geldi.
  İddialara göre Ürgüp istikametinden Kayseri istikametine seyreden 34 ED 6723 plakalı otomobil ile Avanos istikametinden Kayseri istikametine seyreden 34 TV 8133 plakalı hafif ticari  araç kavşakta henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı.  Meydana gelen kazada her iki araçta bulunan 4 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaza bugün saat 16:00 sıralarında Nevşehir – Kayseri yolu Ürgüp ayrımında meydana geldi.

 

İddialara göre Ürgüp istikametinden Kayseri istikametine seyreden 34 ED 6723 plakalı otomobil ile Avanos istikametinden Kayseri istikametine seyreden 34 TV 8133 plakalı hafif ticari  araç kavşakta henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı.  Meydana gelen kazada her iki araçta bulunan 4 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.


Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.