MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’e kar geri geliyor

GÜNCEL 07.04.2021 - 19:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’e kar geri geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından Nevşehir’e yer yer yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de 8 Nian Perşembe günü kar yağışı bekleniyor.   Nevşehir’de beklenen kar yağışı uyarısı ile birlikte 8 Nisan Perşembe gününden itibaren Pazartesi gününe kadar yer yer yoğun kar yağışı beklenirken hava durumu şu şekilde olacak;   8 Nisan Perşembe: Kar yağışlı bir hava bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 2 derece en düşük hava sıcaklığı 1 derece olması tahmin ediliyor.   9 Nisan Cuma: Yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 0 derece en düşük hava sıcaklığı -2 derece olması tahmin ediliyor.   10 Nisan Cumartesi: Yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 0 derece en düşük hava sıcaklığı -2 derece olması tahmin ediliyor.   11 Nisan Pazar:  Yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığı 0 derece en düşük haça sıcaklığı -2 derece olması tahmin ediliyor.   12 Nisan Pazartesi: Kar yağışlı bir hava bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığı 2 derece en düşük hava sıcaklığı 1 derece olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından Nevşehir’e yer yer yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de 8 Nian Perşembe günü kar yağışı bekleniyor.

 

Nevşehir’de beklenen kar yağışı uyarısı ile birlikte 8 Nisan Perşembe gününden itibaren Pazartesi gününe kadar yer yer yoğun kar yağışı beklenirken hava durumu şu şekilde olacak;

 

8 Nisan Perşembe: Kar yağışlı bir hava bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 2 derece en düşük hava sıcaklığı 1 derece olması tahmin ediliyor.

 

9 Nisan Cuma: Yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 0 derece en düşük hava sıcaklığı -2 derece olması tahmin ediliyor.

 

10 Nisan Cumartesi: Yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 0 derece en düşük hava sıcaklığı -2 derece olması tahmin ediliyor.

 

11 Nisan Pazar:  Yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığı 0 derece en düşük haça sıcaklığı -2 derece olması tahmin ediliyor.

 

12 Nisan Pazartesi: Kar yağışlı bir hava bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığı 2 derece en düşük hava sıcaklığı 1 derece olması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.