Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’e serin ve yağışlı hava geliyor

GÜNCEL 01.09.2021 - 11:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’e serin ve yağışlı hava geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından değerlendirmelere göre Nevşehir’e yağışlı ve serin hava geliyor.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir serin ve yağışlı havanın etkisi altına girmesi beklenirken hava sıcaklıkları 5 ila 10 derece arasında düşeceği bekleniyor.   2 Eylül Perşembe günü Nevşehir’de öğle saatlerinden itibaren gökgürültülü sağanak yağış beklenirken hava sıcaklıklarının ise 2 ila 6 derece arasında azalması tahmin edililiyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından değerlendirmelere göre Nevşehir’e yağışlı ve serin hava geliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir serin ve yağışlı havanın etkisi altına girmesi beklenirken hava sıcaklıkları 5 ila 10 derece arasında düşeceği bekleniyor.

 

2 Eylül Perşembe günü Nevşehir’de öğle saatlerinden itibaren gökgürültülü sağanak yağış beklenirken hava sıcaklıklarının ise 2 ila 6 derece arasında azalması tahmin edililiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.