Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’e yağmurlu hava geliyor

NEVŞEHİR 03.05.2021 - 09:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’e yağmurlu hava geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından Nevşehir’e 4 Mayıs Salı günü yağışlı hava uyarısı yapıldı.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de 4 Mayıs Salı günü yağışlı hava 6 Mayıs Perşembe günü ise gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. Yapılan son değerlendirmelere göre;   4 Mayıs Salı: Sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 25 derece en düşük hava sıcaklığı 15 derece olması tahmin ediliyor.   5 Mayıs Çarşamba: Parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 22 derece en düşük hava sıcaklığı 11 derece olması tahmin ediliyor.   6 Mayıs Perşembe: Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 24 derece en düşük hava sıcaklığı 11 derece olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından Nevşehir’e 4 Mayıs Salı günü yağışlı hava uyarısı yapıldı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de 4 Mayıs Salı günü yağışlı hava 6 Mayıs Perşembe günü ise gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. Yapılan son değerlendirmelere göre;

 

4 Mayıs Salı: Sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 25 derece en düşük hava sıcaklığı 15 derece olması tahmin ediliyor.

 

5 Mayıs Çarşamba: Parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 22 derece en düşük hava sıcaklığı 11 derece olması tahmin ediliyor.

 

6 Mayıs Perşembe: Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 24 derece en düşük hava sıcaklığı 11 derece olması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.