MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'in yöresel ürünleri YÖREX Fuarında tanıtılacak

NEVŞEHİR 14.10.2021 - 14:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'in yöresel ürünleri YÖREX Fuarında tanıtılacak

Nevşehir’in Ürünleri Antalya'da 11. si gerçekleştirilecek Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX)'de tanıtılacak.
  Nevşehir’in Yöresel Ürünleri, bu yıl 11.'si 20-24 Ekim 2021 tarihlerinde Antalya ANFAŞ Fuar Merkezinde düzenlenecek olan YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'nda tanıtılacak.   Her yıl “Sizin oraların nesi meşhur” sloganı ile Türkiye’nin dört bir yanından yöresel ürünlerin tanıtımında büyük rol oynayan YÖREX fuarı, 2021 yılında da 20-24 Ekim tarihleri arasında Antalya’da yöresel ürünlerin merkezi olacak.    “Nevşehir işlemelerimiz için çok önemli bir imkan”   Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası ve Ürgüp Ticaret Odası’nın ortaklaşa katılımı ile ilimiz yöresel ürünlerinin ve turizm değerlerinin tanıtımı gerçekleşecek olan Yörex fuarı için açıklamada bulunan Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, YÖREX Fuarının yöresel ürünler alanında dünyanın sayılı fuarlarından biri olduğunu ve burada ürün tanıtımı ve ikili iş görüşmelerinin Nevşehir ve iş dünyası için çok önemli bir fırsat olduğunu söyledi.   Salaş; “TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun büyük önem verdiği ve her yıl bizzati olarak katılım sağladığı YÖREX ülke genelinde yöresel ürünlerin tanıtıldığı ve büyük iş bağlantılarının sağlandığı çok önemli bir platform haline geldi. NTB olarak bizde YÖREX’e her sene olduğu gibi bu sene de NTSO ve Ürgüp TSO ile birlikte katılım sağlayacağız. Nevşehir olarak açacağımız stantta başta Coğrafi Tescilli Ürünlerimiz olmak üzere yöresel ürünlerimizin değerini artırmaya ve Kapadokya'mızın da tanıtımına gayret göstereceğiz” ifadelerinde bulundu.
Nevşehir’in Ürünleri Antalya'da 11. si gerçekleştirilecek Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX)'de tanıtılacak.

 

Nevşehir’in Yöresel Ürünleri, bu yıl 11.'si 20-24 Ekim 2021 tarihlerinde Antalya ANFAŞ Fuar Merkezinde düzenlenecek olan YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'nda tanıtılacak.

 

Her yıl “Sizin oraların nesi meşhur” sloganı ile Türkiye’nin dört bir yanından yöresel ürünlerin tanıtımında büyük rol oynayan YÖREX fuarı, 2021 yılında da 20-24 Ekim tarihleri arasında Antalya’da yöresel ürünlerin merkezi olacak.

 

 “Nevşehir işlemelerimiz için çok önemli bir imkan”

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası ve Ürgüp Ticaret Odası’nın ortaklaşa katılımı ile ilimiz yöresel ürünlerinin ve turizm değerlerinin tanıtımı gerçekleşecek olan Yörex fuarı için açıklamada bulunan Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, YÖREX Fuarının yöresel ürünler alanında dünyanın sayılı fuarlarından biri olduğunu ve burada ürün tanıtımı ve ikili iş görüşmelerinin Nevşehir ve iş dünyası için çok önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

 

Salaş; “TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun büyük önem verdiği ve her yıl bizzati olarak katılım sağladığı YÖREX ülke genelinde yöresel ürünlerin tanıtıldığı ve büyük iş bağlantılarının sağlandığı çok önemli bir platform haline geldi. NTB olarak bizde YÖREX’e her sene olduğu gibi bu sene de NTSO ve Ürgüp TSO ile birlikte katılım sağlayacağız. Nevşehir olarak açacağımız stantta başta Coğrafi Tescilli Ürünlerimiz olmak üzere yöresel ürünlerimizin değerini artırmaya ve Kapadokya'mızın da tanıtımına gayret göstereceğiz” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.