Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir LGS birincisi Hacı Lütfi Pamukçu'dan

EĞİTİM 30.06.2021 - 13:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir LGS birincisi Hacı Lütfi Pamukçu'dan

Nevşehir Hacı Lütfi Pamukçu Ortaokulundan yapılan açıklamada;
  ''H. Lütfi Pamukçu Ortaokulu 2021 LGS' de muhteşem bir başarı daha sergileyerek  LGS Nevşehir il birincisini okulumuzdan çıkarmayı başarmıştır.   Öğrencimiz  Ayşegül ERDOĞAN toplamda 490.817 puan ve Türkiye yüzdelik dilimi 0,04 ile il birincisi olmuştur.  Gurur kaynağı öğrencimizi ve üstün gayretleri ile bu sürece eşlik eden ailesini, öğretmenlerimizi ,okul idaresini ve çalışanlarını cânı gönülden tebrik ederiz. Öğrencimize bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Yolu,bahtı açık olsun.''ifadelerine yer verildi.    
Nevşehir Hacı Lütfi Pamukçu Ortaokulundan yapılan açıklamada;

 

''H. Lütfi Pamukçu Ortaokulu 2021 LGS' de muhteşem bir başarı daha sergileyerek  LGS Nevşehir il birincisini okulumuzdan çıkarmayı başarmıştır.

 

Öğrencimiz  Ayşegül ERDOĞAN toplamda 490.817 puan ve Türkiye yüzdelik dilimi 0,04 ile il birincisi olmuştur.  Gurur kaynağı öğrencimizi ve üstün gayretleri ile bu sürece eşlik eden ailesini, öğretmenlerimizi ,okul idaresini ve çalışanlarını cânı gönülden tebrik ederiz. Öğrencimize bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Yolu,bahtı açık olsun.''ifadelerine yer verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.