MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Lisesi öğrencileri milletvekili Menekşe’yi ziyaret etti

EĞİTİM 11.05.2022 - 19:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Lisesi öğrencileri milletvekili Menekşe’yi ziyaret etti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Lisesinden idareci, öğretmen ve öğrenci heyetini misafir etti.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Lisesinden idareci, öğretmen ve öğrenci heyetini misafir etti.     Menekşe, "Gelecek nesillerimize bırakacağımız en önemli miraslardan biride; Millet iradesinin yüceliği ve dokunulmazlığı olmalıdır. Bu bağlamda milli iradenin tecelligâhında gençlerimiz ile dün olduğu gibi bugünde bir araya gelmeye devam ediyoruz. Gazi Meclisimizde; Nevşehir Lisesi Müdür Yardımcısı Sayın Çiğdem Doğançay, Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimizi misafir ediyoruz. Okulumuz ve gençlerimiz ile ilgili yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler alıp, Okulumuz için neler yapacaklarımızın istişaresinde bulunduk. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada yapacakları çalışmalarında yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile nazik ziyaretleri içinde hassaten teşekkür ediyorum" dedi.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Lisesinden idareci, öğretmen ve öğrenci heyetini misafir etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Lisesinden idareci, öğretmen ve öğrenci heyetini misafir etti.  

 

Menekşe, "Gelecek nesillerimize bırakacağımız en önemli miraslardan biride; Millet iradesinin yüceliği ve dokunulmazlığı olmalıdır. Bu bağlamda milli iradenin tecelligâhında gençlerimiz ile dün olduğu gibi bugünde bir araya gelmeye devam ediyoruz. Gazi Meclisimizde; Nevşehir Lisesi Müdür Yardımcısı Sayın Çiğdem Doğançay, Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimizi misafir ediyoruz. Okulumuz ve gençlerimiz ile ilgili yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler alıp, Okulumuz için neler yapacaklarımızın istişaresinde bulunduk. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada yapacakları çalışmalarında yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile nazik ziyaretleri içinde hassaten teşekkür ediyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.