Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir polisinden alkışlanacak hareket

ASAYİŞ 14.09.2021 - 13:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir polisinden alkışlanacak hareket

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Kale Şehit İsmail Arslan Polis Merkezi Amirliği ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yardıma muhtaç aileye el uzatma büyük takdir topladı.
  Edinilen bilgilere göre, Yol kontrol ve denetleme noktasında yapılan kontrollerde Erzurum adli makamlarınca kesinleşmiş bin lira adli para cezası bulunan ve ödenmemesi halinde hapis cezasına çevrilecek olan para cezası ile aranan S.Y. isimli kadın 5 ve 14 yaşlarındaki iki çocuğu ile Kale Şehit İsmail arslan Polis merkezi amirliğine getirildi. S.Y. ile yapılan görüşmede 14 yaşındaki çocuğunu lösemi hastası olduğu diğer 5 yşaındaki çocuğunun iliğinin uyum göstermesi nedeniyle ilik nakli yapılabilmesi için İzmir’de randevusu olduğun ve borcunu ödeyecek yeterlilikte parasının bulunmadığı ifade etti. Kale Şehit İsmail Arslan Polis Merkezi Amirliği ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğü pesonelleri ile hayırsever bir vatandaşın yardımları ile S.Y.’nin tutuklanmasına konu olan bin lira ve İzmir’deki masraflarının karşılayacak tutar kendisine verilerek İzmir’e gönderildi.   Polisin bu hareketi kamuoyu tarafından büyük alkış aldı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Kale Şehit İsmail Arslan Polis Merkezi Amirliği ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yardıma muhtaç aileye el uzatma büyük takdir topladı.

 

Edinilen bilgilere göre, Yol kontrol ve denetleme noktasında yapılan kontrollerde Erzurum adli makamlarınca kesinleşmiş bin lira adli para cezası bulunan ve ödenmemesi halinde hapis cezasına çevrilecek olan para cezası ile aranan S.Y. isimli kadın 5 ve 14 yaşlarındaki iki çocuğu ile Kale Şehit İsmail arslan Polis merkezi amirliğine getirildi. S.Y. ile yapılan görüşmede 14 yaşındaki çocuğunu lösemi hastası olduğu diğer 5 yşaındaki çocuğunun iliğinin uyum göstermesi nedeniyle ilik nakli yapılabilmesi için İzmir’de randevusu olduğun ve borcunu ödeyecek yeterlilikte parasının bulunmadığı ifade etti. Kale Şehit İsmail Arslan Polis Merkezi Amirliği ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğü pesonelleri ile hayırsever bir vatandaşın yardımları ile S.Y.’nin tutuklanmasına konu olan bin lira ve İzmir’deki masraflarının karşılayacak tutar kendisine verilerek İzmir’e gönderildi.

 

Polisin bu hareketi kamuoyu tarafından büyük alkış aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.